Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la AS au aflat cum arată lista de transferuri a lui Zidane şi au publicat-o. Perez vrea să investească 540 de milioane de euro

Cei de la AS au aflat cum arată lista de transferuri a lui Zidane şi au publicat-o. Perez vrea să investească 540 de milioane de eurogalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este în faţa celei mai costisitoare campanii de transferuri din istoria clubului. Cotidianul AS a aflat că madrilenii sunt dispuşi să chetuiască jumătate de miliard de euro pentru a întări echipa. Mai precis, 540 de milioane de euro.

Paul Pogba este unul dintre cei cinci jucători pe care Zinedine Zidane vrea să îi aducă în vară. Campion mondial în 2018, Pogba va fi şi cel mai greu de adus. Conform presei din Anglia, Manchester United ar fi dispusă să renunţe la el doar în schimbul a 150 de milioane de euro.

Pogba ar deveni al treilea cel mai scump jucător din istorie. Neymar a ajuns de la Barcelona la PSG în schimbul a 220 de milioane de euro, iar Kylian Mbappe a fost cumpărat de la Monaco cu 180 de milioane de euro. 

Eden Hazard este dorit de Zidane în ofensivă. Problema belgianului de 28 de ani ar fi suma de transfer. Deşi mai are un an de contract cu Chelsea, englezii vor 110 milioane de euro în schimbul său. 

Christian Eriksen este considerat de Zidane unul dintre cei mai utili mijlocaşi din lume. Danezul a confirmat la Tottenham, unde a fost transferat în 2014, în acelaşi timp cu Vlad Chiricheş. Presa din Anglia susţine că Tottenham ar vrea în schimbul său 100 de milioane de euro, dar Real nu ar fi dispusă să plătească mai mult de 85 de milioane de euro. Suma poate creşte, dacă Tottenham reuşeşte să se califice în finala Ligii Campionilor. 

Pe lângă cei trei, pe lista lui Zidane mai apar Tanguy Ndombele (Lyon) şi Luka Jovic (Eintracht Frankfurt). Francezul este evaluat la 80 de milioane, în timp ce sârbul de 21 de ani valorează 60 de milioane de euro. 

Transferul celor cinci jucători ar costa Realul aproximativ 500 de milioane de euro. Un efort financiar uriaş, dar, din fericire, clubul are posibilitatea de a face rost de o astfel de sumă. Madrilenii au în conturi 150 de milioane de euro. 100 de milioane ar urma să vină din contractul de sponsorizare cu Adidas. AS a anunţat că noua înţelegere va fi parafată în curând. Diferenţa de 250 de milioane poate fi acoperită din vânzarea de jucători. Numele lui Gareth Bale, James Rodriguez şi Mateo Kovacic sunt din ce în ce mai vehiculate că au fost pe lista plecărilor de la Real. 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: transferurizidanerealmilioaneeuropogbahazard 

viewscnt
Articole similare