Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Clinceni anunţă plecarea lui Merloi: "Nu va mai fi printre noi". Unde se transferă noul puşti teribil al Ligii 1

Cei de la Clinceni anunţă plecarea lui Merloi: "Nu va mai fi printre noi". Unde se transferă noul puşti teribil al Ligii 1
Comentarii

George Merloi, care a reuşit un hat-trick pentru Academica Clinceni în ultimul meci de campionat, se va despărţi în curând de gruparea ilfoveană, crede unul dintre colegii săi.

Este vorba mijlocaşul Florin Achim, care este convins că George Merloi va ajunge la o echipă importantă.

"A luat mingea acasă după meci. A făcut un joc foarte bun, a marcat un hat-trick de senzaţie, este un jucător foarte bun  şi talentat şi cu siguranţă că în cel mai scurt timp nu va mai fi printre noi. Cu siguranţă va pleca la o echipă bună pentru că are calitate, a demonstrat-o", a declarat Florin Achim, într-o conferinţă de presă.

George Merloi: "Nu îmi doresc neapărat Ligue 1"

George Merloi a vorbit, la rândul său, despre plecarea de la Clinceni.

"Am primit mesaje, apeluri, dar nimic mai mult. Deocamdată nu este nimic concret.

Nu pot spune că mi-aş dori neapărat în campionatul francez. Ca orice jucător îmi doresc să joc mai sus, într-un campionat mai bun. Dar nu ţin cu tot dinadinsul să ajung în campionatul francez sau într-un campionat anume", a spus George Merloi.

Cu gândul la transfer, Merloi primeşte un avertisment din partea antrenorului. "Dacă nu are continuitate, el ştie ce îl aşteaptă. Cum stă acum aici lângă mine, aşa va sta şi la meciuri", a declarat antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru.

În vârstă de 20 de ani, George Merloi a reuşit un hat-trick în meciul cu Chindia Târgovişte, câştigat de echipa sa cu scorul de 5-2. Până la acest meci, Merloi mai înscrisese un singur gol în Liga 1.

  • 2 - două selecţii are Merloi la naţionala U-21

  • 50.000 de euro este cota lui Merloi

Afla mai multe despre: merloi 

viewscnt
Articole similare