Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Rapid l-au taxat pe Dorinel Munteanu după derapajul rasist: ”Acei “bronzaţi” te aplaudau cândva!”

Cei de la Rapid l-au taxat pe Dorinel Munteanu după derapajul rasist: ”Acei “bronzaţi” te aplaudau cândva!”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins-o pe Oţelul Galaţi cu scorul de 2-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

Dorinel Munteanu, pus la zid de cei de la Rapid după derapajul rasist din Giuleşti

La finalul partidei, tehnicianul oaspeţilor a mărturisit că este dezamăgit de înfrângerea suferită pe Giuleşti, iar spre finalul interviului a făcut o aluzie rasistă, fiind taxat, azi, pentru aceste afirmaţii.

Cei de la Rapid au emis un comunicat prin care l-au pus la zid pe Dorinel Munteanu pentru atitudinea pe care a avut-o în Giuleşti. 

”Am rămas stupefiaţi şi suntem indignaţi de reacţia antrenorului Dorinel Munteanu, la adresa suporterilor noştri. Îi înţelegem frustrarea în urma eşecului din Giuleşti şi nu vrem să intrăm într-o polemică. 

Îi reamintim însă lui Dorinel Munteanu că stadionul nu este nici teatru, nici operă, iar nici domnia sa nu este cel mai paşnic şi liniştit “spectator”.  Domnule Munteanu, orice ai realizat în cariera de jucător, orice ai realizat şi ai realiza în cariera de antrenor, NU ÎŢI DĂ DREPTUL SĂ NE JIGNEŞTI SUPORTERII! 

Ulterior, ai spus că nu ai jignit. Ba da, ne-ai jignit suporterii şi totodată brandul Rapid, domnule Munteanu! 

Şi nu uita, în mod sigur unii dintre acei “bronzaţi”, aşa cum i-ai catalogat, te aplaudau cândva, când şi domnia ta ne făceai fericiţi la Mondialul din SUA”, a fost comunicatul clubului din Giuleşti. 

Pentru Oţelul a fost primul eşec suferit în deplasare în acest sezon. Gălăţenii se află pe locul 11, cu 28 de puncte, la cinci lungimi în spatele ultimei poziţii care duce în play-off.

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: Aioani - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic (Oaidă 66), Al. Albu – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 79), Papeau (Petrila 79), Burmaz – A. Rrahmani (Hasani 90). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • OŢELUL: R. Stoian - Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva (Zivulic 46) – Lameira (Al. Pop 59) – Maciel (G. Cârjan 82), S. Teles, Cisotti, R. Tănasă (A. Rus 46) – Rusevic (Adăscăliţei 82). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Conflictul dintre Dorinel Munteanu şi suporterii Rapidului. Ce nu s-a văzut la TV | VIDEO

Afla mai multe despre: dorinel munteanurapidrasist 

viewscnt
Articole similare