Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Slovan Liberec s-au testat la o săptămână distanţă de la meciul cu FCSB. Ce rezultate au primit şi reacţia antrenorului Pavel Hoftych

Cei de la Slovan Liberec s-au testat la o săptămână distanţă de la meciul cu FCSB. Ce rezultate au primit şi reacţia antrenorului Pavel Hoftych
Comentarii

Cei de la Slovan Liberec s-au testat la aproape o săptămână distanţă de meciul cu FCSB - la care echipa lui Gigi Becali a avut nu mai puţin de 15 jucători infectaţi cu noul coronavirus. Toate testele echipei cehe au ieşit negative. Cei de la Slovan se temeau după meciul cu FCSB că s-au infectat şi ei, având în vedere numărul mare de cazuri din echipa bucureşteană.

Slovan Liberec va juca diseară cu APOEL, în play-off-ul Europa League. Aşa cum prevede protocolul UEFA, jucătorii şi antrenorii au făcut înaintea meciului teste pentru coronavirus. 

Jucătorii şi antrenorii lui Slovan Liberec s-au testat la aproape o săptămână după meciul cu FCSB

Cei de la Slovan Liberec au primit rezultatele testelor pe care au fost nevoiţi să le facă pentru meciul cu APOEL. Toată delegaţia echipei cehe a ieşit negativă, spre uşurarea antrenorului Pavel Hoftych. Acesta susţine că Slovan ar fi avut probleme uriaşe dacă s-ar fi confruntat cu cazuri de COVID-19:

”Dacă ar fi fost să fim pozitivi, aveam o problemă uriaşă. Aceasta a fost întrebarea cheie înainte de acest meci. Chiar şi domnul Karl (n.r. Karl Ludvik, proprietarul echipei) a aşteptat mult rezultatele testelor de ieri”, a declarat Pavel Hoftych la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu APOEL. 

Componenţii echipei cehe s-au testat şi imediat după partida cu FCSB, pe care au câştigat-o cu 2-0, dar rezultatele n-au fost foarte concludente, având în vedere perioada de incubaţie destul de mare pe care o are virusul COVID-19. 

Jucătorii lui Slovan Liberec s-au temut că s-au infectat cu virusul COVID-19, după meciul cu FCSB

Michael Rabusic, jucător la Slovan Liberec şi unul dintre marcatorii din victoria cu 2-0, a declarat la finalul partidei cu FCSB că el şi colegii săi au avut motive de teamă din cauza coronavirusului. Atacantul în vârstă de 31 de ani a spus că i-a fost frică să nu se infecteze, dat fiind numărul foarte mare de cazuri pe care le avea FCSB

”(n.r. dacă le-a fost frică de coronavirus şi că se vor infecta) Pe teren cu siguranţă nu ne-a fost frică. Nu ştii despre asta în timpul meciului şi nu te gândeşti la asta. După meci, ne-au spus să nu dăm mâna cu ei. Mă rog doar să fim cu toţii sănătătoşi”, a spus atunci Rabusic.

De altffel, cei de la Slovan Liberec au făcut este imediat după meciul cu FCSB şi rezultatele au fost negative. 

Afla mai multe despre: slovan liberec 

viewscnt
Articole similare