Experiențe împreună.
You are here:

Cei de la Slovan Liberec s-au testat la o săptămână distanţă de la meciul cu FCSB. Ce rezultate au primit şi reacţia antrenorului Pavel Hoftych

Cei de la Slovan Liberec s-au testat la o săptămână distanţă de la meciul cu FCSB. Ce rezultate au primit şi reacţia antrenorului Pavel Hoftych
Comentarii

Cei de la Slovan Liberec s-au testat la aproape o săptămână distanţă de meciul cu FCSB - la care echipa lui Gigi Becali a avut nu mai puţin de 15 jucători infectaţi cu noul coronavirus. Toate testele echipei cehe au ieşit negative. Cei de la Slovan se temeau după meciul cu FCSB că s-au infectat şi ei, având în vedere numărul mare de cazuri din echipa bucureşteană.

Slovan Liberec va juca diseară cu APOEL, în play-off-ul Europa League. Aşa cum prevede protocolul UEFA, jucătorii şi antrenorii au făcut înaintea meciului teste pentru coronavirus. 

Jucătorii şi antrenorii lui Slovan Liberec s-au testat la aproape o săptămână după meciul cu FCSB

Cei de la Slovan Liberec au primit rezultatele testelor pe care au fost nevoiţi să le facă pentru meciul cu APOEL. Toată delegaţia echipei cehe a ieşit negativă, spre uşurarea antrenorului Pavel Hoftych. Acesta susţine că Slovan ar fi avut probleme uriaşe dacă s-ar fi confruntat cu cazuri de COVID-19:

”Dacă ar fi fost să fim pozitivi, aveam o problemă uriaşă. Aceasta a fost întrebarea cheie înainte de acest meci. Chiar şi domnul Karl (n.r. Karl Ludvik, proprietarul echipei) a aşteptat mult rezultatele testelor de ieri”, a declarat Pavel Hoftych la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu APOEL. 

Componenţii echipei cehe s-au testat şi imediat după partida cu FCSB, pe care au câştigat-o cu 2-0, dar rezultatele n-au fost foarte concludente, având în vedere perioada de incubaţie destul de mare pe care o are virusul COVID-19. 

Jucătorii lui Slovan Liberec s-au temut că s-au infectat cu virusul COVID-19, după meciul cu FCSB

Michael Rabusic, jucător la Slovan Liberec şi unul dintre marcatorii din victoria cu 2-0, a declarat la finalul partidei cu FCSB că el şi colegii săi au avut motive de teamă din cauza coronavirusului. Atacantul în vârstă de 31 de ani a spus că i-a fost frică să nu se infecteze, dat fiind numărul foarte mare de cazuri pe care le avea FCSB

”(n.r. dacă le-a fost frică de coronavirus şi că se vor infecta) Pe teren cu siguranţă nu ne-a fost frică. Nu ştii despre asta în timpul meciului şi nu te gândeşti la asta. După meci, ne-au spus să nu dăm mâna cu ei. Mă rog doar să fim cu toţii sănătătoşi”, a spus atunci Rabusic.

De altffel, cei de la Slovan Liberec au făcut este imediat după meciul cu FCSB şi rezultatele au fost negative. 

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...