Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la WTA au pus-o pe Simona pe locul secund într-un top inedit: ”Nivelul său de joc rămâne incredibil de ridicat”

Cei de la WTA au pus-o pe Simona pe locul secund într-un top inedit: ”Nivelul său de joc rămâne incredibil de ridicat”

Tenis

Comentarii

Simona Halep se pregăteşte să revină în circuit la Indian Wells (7-18 martie) după ce a fost nevoită să ia o pauză din cauza problemelor la piciorul drept.

Potrivit WTA Insider, românca de 26 de ani este a doua cea mai în formă jucătoare a momentului în circuitul WTA. Este devansată doar de Petra Kvitova. Cehoaica care are 10 victorii consecutive şi titluri la Doha şi St. Petersburg. Cele două jucătoare sunt urmate de Wozniacki, Kerber, Svitolina, Georges, Muguruza, Pliskova, Kasatkina şi Garcia.

Cu un bilanţ de 14-1 în 2018 şi 9-1 în ultimele 10 meciuri, Halep nu a mai pierdut vreun set de la Australian Open, remarcă Courtney Nguyen, jurnalista care administrează contul oficial WTA Insider. "În singurul turneu jucat după Melbourne, Halep a câştigat două seturi la zero, cu Ekaterina Makarova şi CiCi Bellis, pentru a ajunge în semifinale la Doha. Din păcate, accidentarea cu care s-a ales la Australian Open a continuat să-i facă probleme şi a fost obligată să se retragă. Dincolo de accidentare, nivelul său de joc rămâne incredibil de ridicat", susţine site-ul WTA

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare