Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cei din clubul CFR Cluj ţin cu U Cluj". MM Stoica îşi loveşte rivalii în orgoliu: "Nu e greu să cunoşti galeria. Sunt puţini, faci grup de WhatsApp cu ei" | EXCLUSIV

"Cei din clubul CFR Cluj ţin cu U Cluj". MM Stoica îşi loveşte rivalii în orgoliu: "Nu e greu să cunoşti galeria. Sunt puţini, faci grup de WhatsApp cu ei" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a tranşat duelul celor două rivale din Cluj, CFR şi Universitatea.

CFR Cluj VS U Cluj, prin ochii lui Mihai Stoica

CFR Cluj domină Liga 1 de mai mulţi ani, iar în acest sezon se îndreaptă spre al optulea titlu de campioană a României, în timp ce Universitatea Cluj se chinuie de mai multe sezoane să revină în prima ligă. 

Totuşi, Mihai Stoica e de părere că raportul suporterilor este în favoarea lui U Cluj şi că aşa va rămâne, chiar dacă CFR Cluj va continua să facă performanţe. 

"Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea. Niciodată în istorie nu se va întâmpla aşa ceva (n.r. - ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj). Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj. 

Poate cu Dinamo, Rapid, Steaua. Craiova a fost singurul fenomen de provincie... A fost puţin FC Argeş, dar era Dobrin acolo. Datorită lui erau oameni din provincie, din împrejurimile judeţului Argeş, care ţineau cu FC Argeş. Tatăl meu era dinamovist, dar s-a bucurat când a câştigat FC Argeş campionatul, bătând pe Dinamo 4-3 în 'Ştefan cel Mare', pentru că era Dobrin. 

Cu Universitatea Craiova au mai ţinut oamenii. Urziceniul a fost un fenomen, nimeni nu ţinea cu noi. Nimeni! Nici cei din Urziceni nu ţineau. Şi CFR nu a făcut performanţe înainte? A bătut-o pe Manchester United! Uitaţi-vă la sondaje. Nu există în sondaje. Niciodată n-o să fie, am studiat asta şi ştiu. Nici măcar în Cluj n-o să fie. 

Rezultatele nu fac suporteri. Nu, nu, nu, niciodată. Dacă un copil face ochi, n-o să ceară tricou cu CFR, cere cu Steaua, FCSB", a declarat expertul Telekom Sport. 

Cele două contracandidate la titlul Ligii 1, FCSB şi CFR Cluj, se întâlnesc la reluarea campionatului, duminică, 23 ianuarie, pe Arena Naţională, de la 20:00. 

Afla mai multe despre: mihai stoicacfr cluju clujuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare