Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei din DDB nu au uitat cum au fost trataţi la Constanţa. Atac dur la adresa lui Hagi: ”Îţi place să te ascunzi după unghii”

Cei din DDB nu au uitat cum au fost trataţi la Constanţa. Atac dur la adresa lui Hagi: ”Îţi place să te ascunzi după unghii”

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa s-a impus în faţa echipei Dinamo Bucureşti, scor 3-0.

Fanii lui Dinamo au fost nemulţumiţi de modul în care au fost trataţi la Constanţa.

Chiar înainte de meci a izbucnit un scandal între cele două tabere. Din informaţiile GSP, un membru din staff-ul Farului i-a ameninţat cu cuţitul pe asistenţii de la Hemolab, cei care se ocupau de testarea fanilor dinamovişti!

Cei de la Farul au negat şi au aruncat sâgeţi spre DDB.

Azi fanii din DDB au emis un comunicat prin care îl atacă pe Gică Hagi:

PONTOS EUXEINOS 

În limba română înseamnă Marea cea Primitoare. Aşa li s-a părut grecilor că este Marea noastră, atunci când i-au dat numele, în timpul lui Herodot. Mai târziu, romanii i-au dat domiciliu forţat aici, marelui poet şi gânditor, Ovidiu. Omul era păzit de jandarmii din Tomis, pentru că Regele nu-i înţelegea profunzimea versurilor. "Carmen et error", vorba lui. 

Românul, ca să-şi arate respectul faţă de Publius Ovidius Nasone (Năsosul), i-a ridicat statuie în centru şi a dat unei localităţi de ţară numele poetului. Băştinaşul nostru vrea şi el statuie. Da, da. Nu râde, tu ăla cu mustaţă! 

"Nasone" fin are, la licenţe poetice stă bine, fotbal cunoaşte, iar clubul pe care l-a ridicat e un model pentru toată lumea. Le are şi cu latina. Dacă talent ne-a demonstrat tuturor că "Humanitas", adică "Omenia", poate avea şi un sens imoral. 

Iar "hospitalitas" poate însemna şi altceva decât ospitalitate, cum şi Pontus Euxinus se poate transforma într-o Mare "neprimitoare". 

Dacă ţi-e frică de lup, nu intri în pădure. Dacă ţi-e frică de câini, nu-i primeşti pe stadion. Mai bine umpli cu jandarmi un sector din "Peluza Oaspeţi". Înarmaţi provocator ca pentru război. Ridici preţul biletelor de câteva ori, apoi îi inviţi pe cei care au dat 50 sau 70 de lei pe un bilet să stea tot în ţarcul din spatele porţii. 

Şmecheria, care altă dată intra în ţară, pe vapor, prin Portul Constanţa, acum e venită cu pluta. Partenerii noştri de la Hemolab au fost ameninţaţi cu cuţitul să dispară din peisaj, pentru că preţul testelor noastre (15 lei) dădea rău lângă testele lor de 3 ori mai scumpe. 

Turcii au schimbat numele Mării în Kara Deniz (Marea Neagră) şi aşa a rămas. Ne-au învăţat să fim bişniţari şi să mâncăm rahat... "Suporterii lui Dinamo n-au solicitat mai multe bilete". Ce glume de şantier naval! După ce am apelat şi la Protecţia Consumatorului, pentru că au sistat vânzarea biletelor.

Dar ne place "să ne ascundem după unghii".

- Facebook @ Program Doar Dinamo Bucureşti

Afla mai multe despre: ddbfarul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare