Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi antrenori pe care Gabi Tamaş pariază că ajung mari! Ce a observat în meciurile în care i-a urmărit VIDEO

Cei doi antrenori pe care Gabi Tamaş pariază că ajung mari! Ce a observat în meciurile în care i-a urmărit VIDEO
Comentarii

Veteranul din lotul lui FC Voluntari, Gabriel Tamaş, susţine că Adrian Mutu şi Mirel Rădoi vor ajunge doi antrenori importanţi pentru fotbalul românesc. Fundaşul a observat mai multe aspecte, după ce a vizionat meciurile naţionalelor.

Gabi Tamaş, despre Mutu şi Rădoi

După ultimul meci al lui FC Voluntari, Gabi Tamaş a sărit în apărarea lui Mirel Rădoi. De asemenea, fundaşul i-a apărat şi pe tricolorii din naţionala mare, care au terminat cu stângul seria primelor meciuri din preliminariile Cupei Mondiale. 

Fotbalistul cu 67 de meciuri în naţională a cerut răbdare în privinţa lui Adi Mutu şi Mirel Rădoim după ce a văzut meciurile celor două echipe naţionale. 

"Când Mutu venea la naţională, te loveai de el ca de un zid şi cred că asta le-a arătat şi transmis şi tricolorilor în vestiar şi cât a stat cu ei acolo şi s-a văzut. Păcat, chiar m-am supărat foarte tare (n.r. - pentru eliminarea de la EURO U21). E îmbucurător că ai venit acasă fără nicio înfrângere, ţinând cont de ce grupă ai avut.  

(n.r. - Pariezi pe o carieră de excepţie a lui Mutu?) Da! Şi pe a lui Mirel Rădoi. Şi va demonstra, dacă îl lăsaţi în pace să arate ce ştie, o să vedeţi că va ajunge foarte mare", a declarat fostul fundaş al naţionalei României.   

Afla mai multe despre: gabi tamasmirel radoiadrian mutuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare