Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi fotbalişti de la CFR Cluj propuşi acum la FCSB! MM Stoica, anunţul momentului în Liga 1: "El e interesant" | BREAKING NEWS

Cei doi fotbalişti de la CFR Cluj propuşi acum la FCSB! MM Stoica, anunţul momentului în Liga 1: "El e interesant" | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat, pentru Telekom Sport, că doi fotbalişti de la CFR Cluj au fost propuşi la echipa finanţată de Gigi Becali. Răspunsul vicecampionilor a fost prompt.

Doi fotbalişti de la CFR Cluj au fost propuşi la FCSB. Ce răspuns a dat MM Stoica

În această iarnă, CFR Cluj vrea să scape de mai mulţi fotbalişti care evoluează puţin spre deloc în echipă şi care îngreunează bugetul salarial al campioanei României. Ultimele informaţii susţin că 11 fotbalişti de la CFR Cluj urmează să plece

O persoană a luat legătura cu oficialii de la FCSB şi le-a propus doi tineri jucători români, pe care să-i aducă la Bucureşti. Foştii componenţi ai naţionalei României, Denis Ciobotariu (23 de ani) şi Mihai Butean (25 de ani), nu au loc în echipa lui Dan Petrescu şi s-a dorit aducerea lor la FCSB. 

Doar că Mihai Stoica a anunţat că nu există interes din partea bucureştenilor. 

"Cineva îmi propunea jucători de la CFR. Îmi spunea că, dacă e adevărat sau nu, eu nu ştiu... Lui Butean, CFR îi datorează 600.000 de euro. Logic, de pe lista lor de transferuri. Nu, nu, chiar nu (n.r. - nu sunt interesanţi pentru FCSB).

Ştiţi ce jucători sunt în afara listei, Hoban, Butean, Ciobotariu, Fofana, Tahiri, Rodrigues, portarul Cristiano. Pe cine să intereseze? Am spus despre jucătorii care nu au drept de joc", a declarat expertul Telekom Sport. 

FCSB e acoperită pe posturile din apărare şi nu se doreşte aglomerarea posturilor, chiar dacă la echipă se rulează jucătorii pe fiecare post. 

"Noi am fost întrebaţi despre Ciobotariu şi Butean. Noi aşteptăm momentul în care să joace Haruţ fundaş central. Îmi place Ciobotariu, e interesant. Acum doi, trei ani îl luam, dar acum avem fundaşi centrali. Mai e Vinicius, ne mai gândim şi la pepinieră", a adăugat conducătorul de la FCSB. 

Gigi Becali restrânge bugetul la FCSB, după ce CFR Cluj a prins viteză spre titlul Ligii 1. Finanţatorul a anunţat că se desparte de Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru. În locul lor, Mihai Stoica a anunţat trei fotbalişti care vor juca în echipa FCSB. 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbtransferuri fcsb cfr clujmihai stoicadenis ciobotariumihai butean 

viewscnt
Articole similare