Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi fotbalişti de la FC Botoşani care l-au enervat pe Marius Croitoru: "Mă interesează că e supărat? Nu se poate ca unul să fie deştept şi altul fraier"

Cei doi fotbalişti de la FC Botoşani care l-au enervat pe Marius Croitoru: "Mă interesează că e supărat? Nu se poate ca unul să fie deştept şi altul fraier"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, e îngrijorat din cauza jocului echipei, după înfrângerea cu Sepsi. De asemenea, a fost supărat pe Al Mawas şi Hamidou Keyta.

VIDEO | FC Botoşani - Sepsi 1-2 (Camara 93 / Vaşvari 40 -pen, N.Tamas 71)

"A doua repriză a fost mai bună decât prima. În ultimul timp, plătim un preţ prea mare pentru inconstanţa aceasta, între reprize. Suntem obligaţi să mergem mai departe. Vedem. Dacă faultul a fost în careu, sunt obişnuit cu deciziile împotriva mea. E egal cu zero. O să suferim până la ultimul meci", a declarat Marius Croitoru. 

Apoi, antrenorul a susţinut că e supărat din cauza a doi jucători. Primul a fost Al Mawas, care a fost nemulţumit că a fost schimbat în partida cu Sepsi. De asemenea, tehnicianul a dat de înţeles că Hamidou Keyta nu a fost inclus în lot, întrucât nu mai e la fel de implicat la antrenamentele echipei. 

"Şi eu sunt supărat. Ce să fac dacă al Mawas a fost supărat? Să-mi demonstreze meciul următorul ca să nu mai fie supărat. Mă interesează pe mine că e supărat? Din păcate, în ultimele trei meciuri sunt înfrângeri, iar la UTA a fost o greşeală mare de arbitraj. A fost o evoluţie sub valoarea echipei în ultimele meciuri. 

Keyta crede că tot ce s-a întâmplat cu el e meritul lui. El crede că Botoşani trăieşte de pe urma evoluţiilor lui. Nu se poate ca unul să fie deştept şi altul fraier. El e jucător la Botoşani, iar dacă s-au refuzat oferte pentru el, trebuie să înţeleagă. Cât rămâni la club, iei o sumă mare, mică, nu contează, trebuie să dai totul pe teren. Am renunţat la o sumă de bani, ca să decidă el, dar când intri pe teren dai totul. Sunt lucruri mai importante decât un jucător sau altul. Dacă intri în teren, dai totul. Când ţi-a fost greu, Botoşani te-a ajutat", a mai spus, supărat, antrenorul lui FC Botoşani.  

Afla mai multe despre: marius croitoruhamidou keytaal mawasfc botosani 

viewscnt
Articole similare