Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi fotbalişti evidenţiaţi de Cârţu după victoria Universităţii Craiova: "De când mă chinui cu el şi îi zic să dribleze"

Cei doi fotbalişti evidenţiaţi de Cârţu după victoria Universităţii Craiova: "De când mă chinui cu el şi îi zic să dribleze"
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat cu 5-2 împotriva lui CS Mioveni, dar preşedintele echipei din Oltenia, Sorin Cârţu, a avut emoţii în prima repriză. Oficialul Craiovei a vorbit şi despre marcatorii gazdelor, Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

Sorin Cârţu, după recitalul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1.

Andrei Ivan a marcat patru goluri şi a confirmat forma bună pe care o are, în timp ce Markovic a închis tabela cu un şut imaprabil din afara careului. 

„Mă bucur pentru victorie, pentru Ivan, prestaţia lui a fost de excepţie. Ştiu ce e în sufletul lui când dai patru goluri, o dată am dat cu Gloria Buzău, o dată cu Steaua. Până să mă egaleze, mai trebuie să mai dea o dată, îl aştept. Driblează portarul, de când mă chinui cu el şi îi zic că atunci când scapă singur să îl dribleze pe portar, mai ales când are în spate un perimetru mare. 

El trebuie să rezolve orice poziţie, că e în dreapta, stânga, central. Se poate încerca orice poziţie cu el. A ajuns la maturitatea fotbalistică, trebuie să îl exploatăm cât mai mult. 

Markovic, când intră în teren, are mereu ambiţia asta să dea gol. Uite că de cele mai multe ori îi reuşeşte. La momentul ăsta, Craiova este într-un moment bun. Avem şi cu cine face schimbari, cei care intră vin cu plus. 

Trebuia să ne băgăm capul într-un dovleac din minutul 20. Nici eu nu am înţeles acel moment. La 2-0 credeam că stăm iar ca în partida cu Clinceniul, mă pregăteam să zic că de mult nu am mai stat aşa fără stres la pauză, de pe timpul Craiovei Maxima”, a declarat Sorin Cârţu, la PRO X.

 

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovaandrei ivanjovan markovic 

viewscnt
Articole similare