Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători care l-au cucerit pe Şumudică: ”Este ceva incredibil la ei” Avertisment înaintea partidei cu Young Boys Berna

Cei doi jucători care l-au cucerit pe Şumudică: ”Este ceva incredibil la ei” Avertisment înaintea partidei cu Young Boys Berna

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică s-a declarat impresionat de Ciprian Deac şi Mario Camora. Antrenorul a vorbit la finalul partidei contra Chindiei şi despre duelul cu Young Boys Berna.

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1. Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 52. Formaţia lui Marius Şumudică are maxim de puncte după primele trei etape şi aşteaptă duelul cu Young Boys Berna. Este cel mai bun început de sezon al CFR-ului din ultimii ani.

La finalul partidei, Marius Şumudică s-a bucurat pentru jocul făcut de echipa sa: ”Sunt mulţumit pentru că am câştigat. Menţinem linia, suntem pe primul loc, avem trei victorii din trei. Am fost puţin supărat în prima repriză, dar am schimbat sistemul, iar în repriza secundă am dominat meciul. Mă bucur că l-am făcut pe Arla să şomeze. Am întâlnit o echipă bună, organizată, cu un antrenor care i-a organizat bine defensiv şi nu numai.”

Antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre partida de marţi cu Young Boys Berna: ”Mie îmi place să mă uit pe clasament şi să am cinci buline verzi (n.r victorii) în dreptul meu. Avem cinci buline verzi, dar urmează un joc extraordinar de greu cu Young Boys şi va trebui să fim foarte atenţi. Au o forţă teribilă, fac un pressing extraordinar. Întâlnim o forţă din toate punctele de vedere şi va trebui să fim perfecţi în cele două partide dacă ne dorim să avem şanse. Acolo vom juca pe sintetic, un sintetic care nu este ca în Gibraltar şi care dă viteză jocului, iar ei au jucătiori de viteză”

Şumudică a avut cuvinte de laudă pentru veteranii Deac şi Camora. Totodată, antrenorul a explicat şi că Denis Alibec, autorul singurului gol al meciului contra Chindiei, nu este încă suficient de bine pregătit fizic:

”Am improvizat puţin la mijlocul terenului, cu Fofana ca număr 6 când el este mai mult număr 8. Chipciu a intrat foarte bine, Păun la fel, jucători care pot destabiliza şi crea superioritate numerică. Denis încă nu e pregătit, o să-l vedeţi când e bine pregătit şi o să vă daţi seama de valoarea lui. Are tot sprijinul meu şi felicit conducerea clubului că a putut realiza acest transfer. Am nişte semne de întrebare, nu ştiu cum acest băiat, Ciprian Deac, poate să joace din trei în trei zile şi să alerge atât de mult. La fel şi Camora, este ceva incredibil. Aştept mai mult de la Petrila, care poate să dea mai mult, la fel şi de la Costache, care poate mai mult.” a spus Şumudică.

Rezumatul meciului:

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare