Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători pe care FC Argeş încearcă din greu să îi păstreze la club: ”Am primit ofertă de la CFR. Şi pentru el avem solicitări”

Cei doi jucători pe care FC Argeş încearcă din greu să îi păstreze la club: ”Am primit ofertă de la CFR. Şi pentru el avem solicitări”

FC Argeș

Comentarii

Cristian Gentea, primarul Piteştiului, a dezvăluit că doi dintre jucătorii lui FC Argeş sunt doriţi insistent de alte echipe.

FC Argeş a reuşit surpriza pe final de sezon regular şi i-a luat locul lui FC Botoşani în play-off, în urma unui duel direct în a 30-a etapă.

Mai mulţi dintre jucătorii de sub comanda lui Andrei Prepeliţă erau deja doriţi de alte formaţii, iar calificarea în play-off doar le-a crescut cota.

Despre interesul lui CFR pentru Andrei Işfan s-a mai vorbit, tânărul jucător de la Piteşi plângând când a fost informat că nu va fi lăsat să facă pasul încă la Cluj.

Primarul Cristian Gentea mai face tot posibilul să îl păstreze şi pe Grigore Turda, fotbalist dorit anterior şi de FCSB.

Edilul de la Piteşti a purtat o discuţie cu cei doi şi i-a îndemnat să continue la Piteşti, întrucât echipa are planuri măreţe.

Cei doi jucători pe care FC Argeş încearcă din greu să îi păstreze la club

"Eu nu m-am implicat niciodată să aduc un jucător sau să impun vreun jucător. Prepeliţă vă va spune că n-am făcut niciodată aşa ceva.

Singurul jucător în al cărui transfer m-am implicat, la solicitarea lui Prepeliţă, a fost Işfan. Am fost rugat să vorbesc cu primarul Mioveniului.

Atât şi nimic mai mult. Am primit o ofertă de la CFR Cluj pentru Işfan. Am vorbit cu domnul Bilaşco, dar şi pe alte canale. Nu s-a spus niciodată de o sumă de transfer.

Da, ni s-a spus că îl doresc pe Işfan la Cluj, iar eu am spus că Işfan trebuie să joace încă o bună perioadă de timp la Piteşti, unde trebuie să şi demonstreze că merită să facă un pas mai departe.

L-am avut în birou şi l-am lăsat aici plângând pentru că spunea că nu îl înţeleg şi şansa lui e CFR Cluj. I-am spus: 'Şansa ta e FC Argeş!'.

El n-ar fi jucat la Cluj, el trebuie să joace aici, să demonstreze, iar apoi poate să plece.  Avem oferte şi pentru alţi jucători.

Şi pentru Turda avem solicitări, dar am vorbit cu amândoi şi au înţeles că noi vrem să facem o echipă foarte competitivă la Piteşti şi să încercăm să ne apropiem măcar de ce au făcut marii jucători ai echipei FC Argeş", a declarat Cristian Gentea, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare