Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei mai bine cotaţi 10 fotbalişti de peste 30 de ani

Cei mai bine cotaţi 10 fotbalişti de peste 30 de ani

Special

Comentarii

Chiar dacă tinerele talente sunt deseori transferate pentru sume uriaşe în fotbalul modern, în momentul de faţă avem destul de mulţi jucători experimentaţi a căror valoarea se menţine ridicată, în ciudat vârstei înaintate

Aceştia sunt cei mai vai valoroşi 10 fotbalişti care au trecut de pragul vârstei de 30 de ani:

10. Ilkay Gundogan (30 ani, 40 milioane de euro)

Chiar dacă a avut o carieră puternic afectată de accidentări, pierzând aproximativ 3 ani din cauza problemelor medicale, mijlocaşul neamţ de origine turcă este, în prezent, un jucător important atât pentru Manchester City, cât şi pentru naţionala Germaniei.

9. Pierre-Emerick Aubameyang (31 ani, 40 milioane de euro)

Atacantul gabonez care a marcat 76 de goluri pentru Arsenal în 128 de partide, conform SoccerStats247, traversează cel mai slab sezon al său în Anglia, iar viitorul său în Londra este pus sub semnul întrebării. Aubameyang are şi un salariu imens, iar cele doar 5 goluri marcate în primele 17 etape i-au făcut pe mulţi să-l compare cu Mesut Ozil.

8. Kyle Walker (30 ani, 40 milioane de euro)

Este titular incontestabil la Manchester City de când a fost adus de la Tottenham, în 2017, în schimbul sumei de 52.7 milioane de euro. Dacă la echipa de club evoluează pe postul de fundaş dreapta, la naţională a fost folosit deseori şi în centrul defensivei.

7. Wissam Ben Yedder (30 ani, 40 milioane de euro)

Scundul atacant de origine tunisiană este o adevărată maşină de goluri. A arătat o formă excelentă la Toulouse, Sevilla şi acum s-a impus la AS Monaco, fiind numit căpitan al echipei la începutul acestui sezon, după ce în stagiunea precedentă a marcat 19 goluri şi a trimis 9 pase de gol în cele 31 de meciuri jucate pentru clubul monegasc.

6. Cirro Immobile (30 ani, 40 milioane de euro)

Actualmente titular în naţionala Italiei, Immobile a fost de 3 ori golgheter în Serie A şi odată în Europa League. A câştigat 2 Supercupe şi o Cupă a Italiei cu Lazio, dar şi o Supercupă a Germaniei pentru Dortmund. În sezonul trecut, a marcat 36 de goluri în cele 37 de meciuri disputate în campionatul italian.

5. Toni Kroos (31 ani, 50 milioane de euro)

Veteranul celor de la Real Madrid, care a împlinit recent vârsta de 31 de ani, în data de 4 ianuarie, a bifat 101 prezenţe în tricoul naţionalei Germaniei. Câştigătorul Cupei Mondiale a mărturisit că şi-ar dori să-şi încheie cariera la Real, deşi numeroase cluburi s-au arătat interesate de serviciile sale.

4. Eden Hazard (30 ani, 50 milioane de euro)

Superstarul celor de la Chelsea nu s-a adaptat la Madrid, fiind mai mult accidentat de când a semnat cu Real în 2019, în schimbul sumei de 115 milioane de euro. În prezent, se vorbeşte despre plecarea sa de la echipă, însă rămâne de văzut dacă atacantul belgian va mai reuşi să se impună la o echipă de top a Europei.

3. Cristiano Ronaldo (35 ani, 60 milioane de euro)

Acest super fotbalist nu mai are nevoie de nici o prezentare. Singurul motiv pentru care preţul său este atât de scăzut este vârsta pe care o are: Ronaldo va împlini 36 de ani în această vară.

2. Robert Lewandowski (32 ani, 60 milioane de euro)

Dacă Balonul de Aur s-ar fi acordat şi în anul 2020, atacantul polonez al celor de la Bayern Munchen ar fi fost câştigătorul acestui premiu, după ce a marcat 55 de goluri în anul care tocmai s-a încheiat şi a reuşit să câştige toate competiţiile în care a participat.

1. Lionel Messi (33 ani, 80 milioane de euro)

Cota de piaţa a lui Lionel Messi se menţine ridicată, în contextul în care decarul Argentinei va părăsi clubul la care a evoluat încă din anul 2000. Se discută intens despre posibila sa destinaţie, acesta fiind unul dintre cele mai dezbătute predicţii fotbal din ultima perioadă. În acest moment, variantele cele mai probabile par a fi Manchester City – al cărui antrenorul este Pep Guardiola şi Inter Miami – echipa deţinută de David Beckham.

Afla mai multe despre: top fotbalisti 

viewscnt
Articole similare