Experiențe împreună.
You are here:

Cei mai bogaţi fraţi din România, investiţie de 29 de milioane de euro în Ghencea. Ce a ”apărut” chiar lângă stadionul Steaua

Cei mai bogaţi fraţi din România, investiţie de 29 de milioane de euro în Ghencea. Ce a ”apărut” chiar lângă stadionul Steaua

Diverse

Comentarii

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl vor inaugura în spatele stadionului Steaua cel mai mare magazin Dedeman din Bucureşti. Construcţia a fost ridicată pe un teren cu o suprafaţă de 59.000 de metri pătraţi, aflat imediat pe Bulevardul Ghencea, în imediata vecinătoate a noului stadion Steaua.

Fraţii Pavăl continuă să-şi dezvolte afacerile. Potrvit profit.ro, Dragoş şi Adrian Pavăl vor inaugura pe 18 septembrie cel mai mare magazin Dedeman din Bucureşti. Investiţia se ridică la 29 de milioane de euro.

Fraţii Pavăl, investiţie uriaşă lângă stadionul Steaua, pe Bulevardul Ghencea

Noul magazin Dedeman a fost ridicat pe un teren de 59.000 de metri aflat pe Bulevardul Ghencea, chiar lângă noul stadion Steaua. Construcţia a început în vara trecută şi noul centru comercial va fi inaugurat vineri, 18 septembrie. Este al şaselea magazin Dedeman din Capitală, al doilea din sectorul 6, dar acesta este cel mai mare dintre ele. 
Investiţia totală s-a ridicat la 29 de milioane de euro şi fraţii Pavăl vor să profite de avântul în dezvoltare pe care o va avea acea zonă, în următorii ani. În zona Prelungirea Ghencea există mai multe proiecte pentru dezvoltarea infranstructurii, iar inaugurarea liniei de metrou Drumul Taberei va ajuta şi mai mult acea parte din Bucureşti. Pavăl
Fraţii Pavăl sunt pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la 2,4 milioane de euro. Pe lângă retailerul de bricolaj Dedeman, care anul trecut a avut o cifră de afaceri de 1,4 miliarde de euro, fraţii Pavăl au investit în imobiliare, în construcţii, în domeniul financiar şi în industria farma. 

Fraţii Pavăl, investiţie uriaşă lângă stadionul Steaua. Vor să ridice şi o arenă de fotbal în Bacău

Printre proiectele fraţilor Pavăl se află şi ridicarea unui nou stadion în Bacău, oraşul natal. Cei doi discută de mai multă vreme despre construcţia unei noi arene, care ar urma să coste în jur de 20 de milioane de euro şi care ar urma să îndeplinească standardele impuse de UEFA şi FIFA. În plus, se discută şi despre investiţii într-o echipă locală: 
”Sunt ezitări, sunt discuţii cu fraţii Pavăl, dar cred că până la urmă se va face ceva”, a dezvăluit Florin Lovin, în luna mai a acestui an. 
 

viewscnt
Articole similare
Filmul jafului trait pe viu de Luca Toni. Fostul mare fotbalist si-a gasit sotia legata. Ce s-a...