Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cei mai buni fani pe care i-am avut vreodată!" Încă un titular şi-a anunţat plecarea de la Dinamo! Mesajul postat

"Cei mai buni fani pe care i-am avut vreodată!" Încă un titular şi-a anunţat plecarea de la Dinamo! Mesajul postatgalerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo va ataca noul sezon al Ligii 1 cu un lot schimbat radical, iar unul din titularii roş-albilor din ultimele sezoane şi-a anunţat plecarea.

E vorba de fundaşul dreapta Romera Navarro, care şi-a anunţat despărţirea de Dinamo printr-o postare pe reţelele de socializare. Aflat la final de contract cu formaţia din Ştefan cel Mare, Romera nu a primit o ofertă de prelungire şi va deveni liber de contract.

68 de meciuri a strâns Romera pentru Dinamo, în toate competiţiile, în ultimele două sezoane.

"E timpul să spun «la revedere», e sfârşitul perioadei mele ca fotbalist al lui Dinamo. Au fost doi ani minunaţi, în care am întâlnit mari jucători şi mi-am făcut prieteni foarte buni pe teren şi în afara terenului.

Sunt foarte mândru şi recunoscător pentru că mi-a fost oferită şansa de a apăra tricoul lui Dinamo. Mi-aş fi dorit ca acest sezon să fie diferit, dar în mintea mea vor rămâne doar amintirile frumoase.

Ca să închei, aş vrea să spun mulţumesc celor mai buni fani pe care i-am avut vreodată. M-aţi făcut să mă simt special, iar suportul vostru a fost nemaivăzut. Atmosfera creată de voi şi cântecele voastre vor rămâne pentru totdeauna în mintea mea. Mulţumesc, dinamovişti!"
, a scris Romera pe contul său de Instagram.

Afla mai multe despre: romeradinamo,  

viewscnt
Articole similare