Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei mai importanţi jucători ai CFR-ului confirmă schimbarea din Gruia: "Nu l-am mai văzut pe la stadion!"

Cei mai importanţi jucători ai CFR-ului confirmă schimbarea din Gruia: "Nu l-am mai văzut pe la stadion!"

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean şi Ciprian Deac au ţinut să lămurească situaţia de la club din ultima vreme. Iuliu Mureşan este dat "dispărut" la echipă, în timp ce Marian Copilu pare să îi fi preluat atribuţiile.

Plecarea lui Iuliu Mureşan de la CFR Cluj începe să nu mai fie învăluită în mister. Fotbaliştii cu nume din echipă nu mai ascund deciziile luate în Gruia. 

"Mie îmi pare rău şi pentru domnul Iuliu Mureşan. Vă daţi seama, de atâţia ani să fii la acest club, când spui Iuliu Mureşan, spui CFR Cluj. E clar că se identifică cu acest club. Într-adevăr, dânsul nu a mai fost de cateva zile la stadion. Nu e decizia mea, avem patron şi dânsul decide" a fost reacţia lui Ciprian Deac la sfârşitul meciului de la Giurgiu. 

Şi Ţucudean a observat lipsa fostului preşedinte din jurul echipei. 

"Nu am mai avut timp să vorbim cu domnul Mureşan, am avut antrenamente programate devreme. Dânsul de obicei venea să ne urmărească, acum nu a mai apărut" a dezvăluit şi golgheterul CFR-ului. 

Dacă Mureşan nu mai este văzut prin club, Marian Copilu a început să fie tot mai prezent în viaţa echipei. 

"Mă bucur că a fost Marian Copilu alături de noi, cu el am câştigat campionatul, am făcut performanţă, oamenii care ajută echipa sunt bineveniţi" a completat Ţucudean. 

Schimbările nu sunt privite de toată lumea cu ochi buni. 

"Ne deranjează puţin, dar trebuie să ne luăm gândul de acolo când intrăm pe teren. Îmi pare rău pentru domnul Mureşan. Speram să revină domnul Marian Copilu, pentru că mereu a fost alături de noi, mereu a ştiut ceea ce ne dorim şi ne-a oferit liniştea de care avem nevoie" a venit răspunsul lui Alex Ioniţă. 

"Încercăm să marginalizăm acest lucru şi să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Sper ca de acum înainte să se aşeze lucrurile, să fie tot mai bine şi noi să câştigam", a adăugat şi Ovidiu Hoban.  

 

 

Afla mai multe despre: ţucudeandeaccopilumureşan 

viewscnt
Articole similare