Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei mai scumpi jucători născuţi după anul 2000 în lume la ora actuală

Cei mai scumpi jucători născuţi după anul 2000 în lume la ora actualăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Jucătorul celor de la Bayern Munchen, Alphonso Davies conduce topul celor mai bine cotaţi tineri jucători cu o valoare estimată la 162.5 milioane de lire sterline

Cel mai scump tânăr jucător din Premier League este Mason Greenwood. Jucătorul celor de la Manchester United este cotat la 103.8 milioane de lire sterline. Colegul de echipă al acestuia, Phil Foden este şi el evaluat la 63.3 milioane de lire sterline. În acest top 5 al celor mai tineri jucători îl mai găsim şi pe Callum Hudon Odoi. Jucătorul celor de la Chelsea este evaluat la 42.4 milioane de lire sterline.

Topul este condus de Alphonso Davies, jucător canadian legitiam la gruparea bavareză Bayern. Acesta are o valoare de piaţă estimată la 162.5 milioane de lire sterline. Un alt jucător din Bundesliga îl urmează pe locul 2. Este vorba de Jadon Sancho de la Borussia Dortmund cu o valoare de 113.1 milioane de lire sterline.

Barcelona are şi ea un jucător în topul acesta. Este vorba de Ansu Fati a cărui valoare pe piaţă este de 110.5 milioane de lire sterline.

Lista celor mai scumpi jucători după anul 2000 a fost realizată de CIES Football Observatory. Aceştia au luat numai campionatele din Franţa, Anglia, Germania, Italia şi Spania.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: transferuri 

viewscnt
Articole similare