Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei fotbalişti pe care i-a cerut Klopp la Liverpool. Germanul a remarcat doi jucători de la Euro 2020

Cei trei fotbalişti pe care i-a cerut Klopp la Liverpool. Germanul a remarcat doi jucători de la Euro 2020

Liverpool

Comentarii

Potrivit presei spaniole, FC Liverpool este interesată să-l transfere pe Saul Niguez de la Atletico Madrid.

Jurgen Klopp are o listă generoasă de achiziţii pentru această vară. Tehnicianul german vrea ca Liverpool să aibă un lot suficient de stufos încă să se poată lupta pe toate fronturile şi să preîntâmpine situaţii dificile cauzate de accidentăari.

Potrivit MARCA, Saul Niguez este una dintre ţintele lui FC Liverpool. Fotbalistul lui Atletico Madrid şi-a manifestat dorinţa de a pleca din La Liga, astfel că un posibil transfer în Premier League nu pare deloc exclus.

Se pare că Jurgen Klopp a urmărit cu atenţie şi Euro 2020. Pentru că, potrivit fichajes.net, germanul a pus ochii pe Kalvin Philipps (Anglia) şi Donyell Malen (Olanda).

Primul dintre ei este un mijlocaş defensiv care evoluează pentru Leeds United şi care a lăsat o impresie excelentă atât în Premier League, cât şi la turneul final al Campionatului European. Al doilea, o extremă de la PSV Eindhoven, care se mai află şi pe lista lui Arsenal Londra. Rămâne de văzut câte dintre dorinţe îi pot împlini oficialii ”cormoranilor” antrenorului idolatrizat deja de fanii de pe Anfield Road. Presa engleză a anunţat recent că Liverpool se află în tratative avansate pentru transferul lui Renato Sanches. Dacă Liverpool definitivează afacerea Sanches, foarte probabil numele lui Saul sau Kalvin Philipps nu se vor mai regăsi pe lista posibilelor achiziţii.

Afla mai multe despre: kloppsaul niguezmalenkalvin phillips 

viewscnt
Articole similare