Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei mijlocaşi pe care îi urmăreşte Manchester City pentru un transfer. Guardiola vrea să dea lovitura cu ”perla” lui Marcelo Bielsa

Cei trei mijlocaşi pe care îi urmăreşte Manchester City pentru un transfer. Guardiola vrea să dea lovitura cu ”perla” lui Marcelo Bielsa

Manchester City

Comentarii

Potrivit presei britanice, Manchester City are trei ţinte pentru a acoperi zona mediană în sezonul viitor.

Guardiola este la un pas să aducă titlul în Premier League, dar şi de o finală istorică în UEFA Champions League.

Spaniolul pare că pregăteşte deja viitorul sezon, iar presa din Anglia a descoperit care sunt cele trei ţinte pe care le are Guardiola pentru a întări linia mediană a lui Manchester City.

Primul dintre ei este Kalvin Phillips, mijlocaşul de la Leeds United. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani ar fi principalul obiectiv al lui City pentru sezonul viitor. Este unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi ai sezonului şi a debutat anul trecut şi în naţionala Angliei.

Al doilea pe lista lui Pep este Ismael Bennacer, un fotbalist al cărui transfer poate fi facilitat de ratarea participării în UEFA Champions League a lui AC Milan.

Nu în ultimul rând, Miralem Pjanic ar fi a treia variantă pe care Guardiola o are în vedere, dacă primele două ţinte nu vor fi atinse. Fotbalistul bosniac vrea să plece de la Barcelona, iar dorinţa sa ar fi să ajungă în Premier League. Un posibil transfer la Manchester City i-ar putea revitaliza cariera lui Pjanic, care în acest an a intrat într-un con de umbră. 

Afla mai multe despre: kalvin phillips 

viewscnt
Articole similare