Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bine plătit fotbalist din lume e pus la zid de antrenor: ”E supraponderal, nu va mai juca”

Cel mai bine plătit fotbalist din lume e pus la zid de antrenor: ”E supraponderal, nu va mai juca”
Comentarii

Argentinianul Carlos Tevez, care are un salariu anual de 40 de milioane de euro, cel mai mare din lume, este supraponderal şi nu va mai juca până când nu va reveni la greutatea normală, a declarat noul antrenor al echipei Shanghai Shenhua, Wu Jingui

"Nu-l voi folosi acum. El nu este pregătit fizic să joace. Este supraponderal, la fel Guarin. Trebuie să fiu responsabil pentru echipă şi pentru jucători. Dacă nu faci totul pentru a juca, nu vei juca. Am antrenat numeroase vedete şi nu i-am selecţionat niciodată pe baza reputaţiei lor", a declarat tehnicianul chinez.

În vârstă de 33 de ani, Tevez, revenit după o accidentare, a fost ironizat de fani la ultimul meci disputat de Shanghai Shenhua, pierdut, cu 1-2, duminică, pe teren propriu, cu Henan Jianye. După această întâlnire, tehnicianul Gustavo Poyet a demisionat şi a fost înlocuit cu Wu Jingui.

Echipa care îi mai are în lot pe Obafemi Martins şi Fredy Guarin a înregistrat patru înfrângeri consecutive în campionat şi ocupă locul 11, cu 24 de puncte, după 23 de meciuri.

Afla mai multe despre: carlos tevezshanghai shenhuaantrenorscandalgreutate,  

viewscnt
Articole similare