Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cel mai bun din lume" joacă pentru Manchester United. Afirmaţia care pune capăt speculaţiilor legate de transferul lui Pogba

"Cel mai bun din lume" joacă pentru Manchester United. Afirmaţia care pune capăt speculaţiilor legate de transferul lui Pogba

Manchester United

Comentarii

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer a vorbit la superlativ despre starul echipei sale, Paul Pogba.

Norvegianul Ole Gunnar Solskjaer infirmă posibila plecare a francezului Paul Pogba, de pe Old Trafford. Într-o conferinţă de presă, Solskjaer a vorbit despre poziţia în teren a francezului: "Poate juca oriunde, poate juca în orice poziţie din zona mediană. Poate juca în adândcime, cu pase lungi. Poate urca mai mult pentru a intra în combinaţii. Martial, Rashford şi Poba pot crea multe oportunităţi împreună" anunţă tehnicianul lui Man United.

El l-a elogiat pe internaţionalul francez, campion mondial în 2018: "Aceasta este partea frumoasă a lucrurilor. Îl ai pe Pogba la dispoziţie, ai cel mai bun mijlocaş din lume. Poate juca orice rol. Voi discuta mereu cu el, dar este genial că s-a întors alături de noi" a mai adăugat antrenorul lui Manchester United.

În vârstă de 26 de ani, Paul Labile Pogba a fost dorit cu insistenţă la Real Madrid de Zinedine Zidane. Francezul a fost o bună bucată de timp accidentat, dar acum revine pe gazon. Pentru United, Pogba a jucat în sezonul 2011-2012 şi din 2016 în prezent. Are 69 de selecţii în naţionala Franţei şi 10 goluri marcate.

Afla mai multe despre: paul pogba 

viewscnt
Articole similare