Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun dribler din Liga 1, aproape de Rapid! Fotbalistul ar putea ajunge în Giuleşti liber de contract

Cel mai bun dribler din Liga 1, aproape de Rapid! Fotbalistul ar putea ajunge în Giuleşti liber de contract

Rapid

Comentarii

Michael Omoh este aproape de rezilierea contractului cu Academica Clinceni şi este dorit insistent de Rapid.

Într-un sezon absolut dezastuos pentru Academica Clinceni, Michael Omoh a fost printre singurii fotbalişti ai formaţiei ilfovene care a oferit randamentul maxim aproape săptămânal.

Statistic cel mai bun dribler din Liga 1, Omoh a reuşit să efectueze 67,9% dintre dribbling-urile încercate, al 12-lea cel mai bun procent din întreaga Europa.

La o mică distanţă în urma sa se află Ştefan Baiaram, cu 67,5%, în timp ce Damien Dussaut completează cu podiumul, cu doar 60% însă.

Prestaţiile bune ale lui Omoh în tricoul unei echipe aflată în mari probleme au atras atenţia mai multor formaţii din Liga 1.

Cel mai bun dribleur din Liga 1, aproape de Rapid

Conform surselor Telekom Sport, Rapid este formaţia care înceracă să îl transfere pe nigerian, după ce acesta îşi va rezilia contractul cu Clinceni însă.

Mijlocaş central de meserie, Michael Omoh a mai fost folosit de Academica şi ca vârf, şi ca mijlocaş stânga şi ar putea umple mai mult goluri în Giuleşti.

Rapidiştii au suferit pe parcursul sezonului din pricina lotului subţire pe care îl au sau, mai bine zis, din pricina lipsei de calitate din afara primului 11 consacrat.

Unii dintre titularii din echipa lui Mihai Iosif, mai ales din apărare, pot fi consideraţi printre cei mai buni din Liga 1, dar atunci când păţesc ceva, echipa are de suferit.

Astfel, un fotbalist polivalent precum Omoh poate fi mai mult decât util pentru Rapid, mai ales având în vedere statistcile sale solide, într-una dintre cele mai modeste echipe din Liga 1 din ultimii ani.

În vârstă de 30 de ani, nigerianul a fost adus de la Maccabi Ahi Nazareth, din a doua ligă israeliană, în vară şi a mai jucat pentru Dalkurd FF, Osterund, Oreboro, Mjallby, Oreboro, Poli Iaşi şi Hapoel Kfar Saba.

În 19 partide jucate pentru Academica Clinceni, Michael Omoh a reuşit să marcheze un gol şi să ofere trei pase decisive.

Afla mai multe despre: michael omoh 

viewscnt
Articole similare