Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun fotbalist român din 2011 îşi pregăteşte întoarcerea la echipa naţională! Nu are echipă de şase luni şi ia în calcul o revenire în Liga 1

Cel mai bun fotbalist român din 2011 îşi pregăteşte întoarcerea la echipa naţională! Nu are echipă de şase luni şi ia în calcul o revenire în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

În 2011, ultimul an al primei experienţe a lui Gabriel Torje la Dinamo înaintea transferului la Udinese, mijlocaşul a fost desemnat drept „Cel mai bun fotbalist român” în ancheta Gazetei Sporturilor. Torje i-a depăşit atunci în sondaj pe Lucian Sânmărtean, Cristian Săpunaru, Ion Dănciulescu şi Ştefan Radu.

La opt ani distanţă de la acel premiu, Torje este departe de forma pe care o arăta atunci. Fotbalistul cu 55 de selecţii şi 11 meciuri pentru echipa naţională nu a mai jucat într-o partidă oficială din mai 2019, atunci când evolua în Turcia, la Sivasspor. 

„(Ce se mai aude cu tine?)

Am avut şase luni în care am stat acasă, m-am antrenat cu o echipă din Timişoara. Aştept acum, în ianuarie, să îmi găsesc echipă şi să plec să joc, pentru că mai am cel puţin şase ani de jucat fotbal. 

(A apărut vreo ofertă?)
Am avut şi în vară oferte concrete, pe care le-am refuzat din mai multe motive. 

(Acum în cel campionat îţi doreşti să mergi?)
Nu m-am gândit, acum voi alege ceea ce cred eu că este cel mai bine pentru mine. Dacă va fi să mă întorc în România, mă voi întoarce şi în România, nu ştiu deocamdată.  Însă în vară nimeni nu m-a căutat din România. 

Dacă m-ar fi interesat banii, aş fi plecat în vară în două oraşe unde este război şi nu mă mai gândeam la nimic decât la bani. Am refuzat acest lucru. Pentru mine acum, în primul rând, cred că este important să îmi recâştig încrederea, să reajung la nivelul la care am fost şi să mă reîntorc la echipa naţională. 

(Fizic cum eşti?)
Sunt bine. Am făcut antrenament, m-am pregătit, însă jocurile sunt cele mai bune antrenamente. Astea mi-au lipsit şi îmi lipsesc în momentul de faţă”
, a declarat Gabriel Torje. 

Afla mai multe despre: torjenationala 

viewscnt
Articole similare