Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun marcator de la Viitorul Pandurii ar putea ajunge la CFR Cluj: ”Am auzit şi eu. Mă bucur!” VIDEO

Cel mai bun marcator de la Viitorul Pandurii ar putea ajunge la CFR Cluj: ”Am auzit şi eu. Mă bucur!” VIDEO

Liga 2

Comentarii

Daniel Paraschiv, cel mai bun marcator al formaţiei de Liga a doua, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a recunoscut că îl bucură interesul campioanei, CFR Cluj.

Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei României, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în manşa secundă a semifinalelor. Paraschiv a fost unul dintre marcatorii formaţiei de Liga 2, iar la final a declarat:

„A fost poate neaşteptat să jucăm atât de bine împotriva unei echipe de top din Liga 1. Am deschis scorul, am prins puţină speranţă, dar apoi o greşeală personală şi s-a întâmplat să primim acel gol. Am jucat contra unei echipe de prestigiu, care era greu să piardă avantajul din tur.

Într-un singur meci se pot întâmpla surprize, dar în dublă manşă e mai greu. Cred că dacă încercam să jucăm cu aceeaşi atitudine şi în primul meci, nu spun că ne-am fi calificat, dar sigur era mai interesant.

A fost un sezon cu bune şi cu rele, dar nu mă gândesc că e ceva negativ că am ratat playofful. În vară nu ne dădea nimeni şanse să ne salvăm, dar am avut un parcus miraculos în Cupă. Eu zic că în playoff fiecare echipă are şansa ei. Mergem înainte şi încercăm să fim mai buni de la an la an. Voi pleca de la Viitorul Pandurii, dar ce voi face din sezonul viitor nu ştiu. Se vorbeşte de CFR Cluj, mă bucură, normal. Faptul că sunt asociat cu echipa campioană a României mă bucură.” a spus Daniel Paraschiv, cel mai bun marcator de la Viitorul Pandurii.

Afla mai multe despre: daniel paraschivcfr cluj 

viewscnt
Articole similare