Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun moment pentru Pantilimon după mult timp! Reacţia adversarilor şi a antrenorului după ultimul meci

Cel mai bun moment pentru Pantilimon după mult timp! Reacţia adversarilor şi a antrenorului după ultimul meci

Stranieri

Comentarii

Portarul Costel Pantilimon a avut o evoluţie apreciată în meciul Nottingham Forest - Derby County, scor 0-0, disputat duminică, în Championship, care a fost lăudată atât de antrenorul "pădurarilor", cât şi de adversari. "E bun", a spus Aitor Karanka despre Pantilimon.

"Costel a fost uriaş pentru noi de când a sosit. Ştiu că unii s-au îndoit de el. Îi cunoşteam personalitatea şi abilităţile şi sunt foarte mulţumit deoarece este tipul de jucător bun pentru Championship. Poate gestiona jocul şi ajuta la formarea echipei. E bun", a declarat antrenorul formaţiei Nottingham Forest.

Richard Keogh de la Derby spune că echipa sa ar fi luat toate punctele dacă nu ar fi fost intervenţiile goalkeeper-ului român.

"Cred că a fost o performanţă bună din punctul nostru de vedre şi am avut ocazii mai bune. Într-o altă zi, am fi plecat cu toate cele trei puncte, dar portarul lor a avut două intervenţii extraordinare la finalul primei reprize", a declarat fundaşul.



După 37 de etape, Nottingham Forest ocupă locul 15 în liga a doua engleză, cu 45 de puncte, iar Derby este pe 5, loc de baraj, cu 62 de puncte. Pantilimon a sosit pe City Ground în 31 ianuarie, iar de atunci a apărat în toate cele opt meciuri jucate de "pădurari" (opt goluri primite).
 

Afla mai multe despre: pantilimonnottingham forestderby countyadversari 

viewscnt
Articole similare