Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun pont pentru pariori | Vă spunem cum puteţi pune mâna pe bani buni dacă pariaţi pe FCSB - Viitorul

Cel mai bun pont pentru pariori | Vă spunem cum puteţi pune mâna pe bani buni dacă pariaţi pe FCSB - Viitorul

FCSB

Comentarii

Campioana vine la Bucureşti pentru meciul contra vicecampioanei României. FCSB - Viitorul se joacă duminică seară, de la ora 20:45, în direct pe Telekom Sport 1

FCSB şi Viitorul conduc într-un clasament inedit: sunt echipele care au marcat cel mai mult în ultimul sfert de oră al fiecărei reprize! Duminică se vor afla pe teren echipele care au marcat cele mai multe goluri pe finalurile de repriză. Aici intră în calcul ultimele 15 minute din prima repriză, dar şi ultimele 15 din repriza secundă. Steliştii au punctat de 24 de ori, în timp de Viitorul are 21 de goluri!

Într-o statistică prezentată de GSP, 16 goluri a înscris FCSB din faze fixe, cele mai multe dintre cele 14 competitoare. De partea cealaltă, Viitorul ocupă prima poziţie la număr de goluri marcate din afara careului, 9. "Dacă vrem să emitem pretenţii în campionat, trebuie să avem altă faţă decât la ultimele meciuri. Altfel nu avem nicio şansă să câştigăm campionatul. Eu sper să înţeleagă că atunci când nu dai totul, şi te gândeşti că eşti jucător la FCSB, nu faci nimic", e mesajul lui Dică pentru jucători.

Afla mai multe despre: fcsbviitorulpariuribanigolurianuntponturi 

viewscnt
Articole similare