Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun transfer din istoria FCSB! Cine este jucătorul pe care Becali l-a luat doar cu 150.000 de euro

Cel mai bun transfer din istoria FCSB! Cine este jucătorul pe care Becali l-a luat doar cu 150.000 de euro

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a investit aproximativ 30 de milioane de euro în transferuri în cei 15 ani petrecuţi la FCSB, unele achiziţii dovedindu-se reuşite, iar altele mai puţin inspirate.

Cel mai scump transfer realizat vreodată de Becali la FCSB este aducerea lui Florinel Coman de la Viitorul. Patronul roş-albaştrilor a plătit în schimbul său 3.000.000 de euro. Cel puţin deocamdată, atacantul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Marea lovitură a lui Becali o reprezintă însă transferul lui Florin Gardoş, luat în 2010 de la Concordia Chiajna în schimbul a 150.000 euro. Fundaşul central a evoluat patru ani în tricoul roş-albastru, cucerind două titluri naţionale, o Cupă şi o Supercupă a României. În vara lui 2014, Southampton l-a transferat pentru 7,5 milioane de euro, o sumă de 50 de ori mai mare decât cea cu care Becali l-a achiziţionat. 

Accidentările au făcut însă ca Gardoş să prindă în patru ani petrecuţi la Southampton doar 11 meciuri în Premier League. Ajuns între timp la 29 de ani, Gardoş a stat departe de sport din cauza unei lungi accidentări şi s-a întors în România, la U Craiova. 

O alegere inspirată s-a dovedit şi transferul lui Raul Rusescu. luat pe 200.000 de euro de la Unirea Urziceni şi vândut pentru o sumă nedezvăluită presei la Sevilla. 

Afla mai multe despre: fcsbmirel radoigigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare