Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai bun unsprezece al jucătorilor încă liberi de contract în fotbalul european

Cel mai bun unsprezece al jucătorilor încă liberi de contract în fotbalul european

Diverse

Comentarii

Cluburile se înghesuie să transfere în aceasta perioadă fotbalişti pe bani foarte mulţi continuând astfel direcţia în care merg lucrurile în fotbalul internaţional. Există totuşi câteva ”chilipiruri” pe piaţă, jucători liberi de contract, care nu şi-au găsit încă echipe şi care pot deveni ţinte chiar şi pentru cluburile importante din Europa.

Cel mai bun unsprezece al jucătorilor încă liberi de contract în fotbalul european până la data de 31 iulie 2018 are în componenţa sa fotbalişti interesanţi.

► Portar, Boaz Myhill: Fostul internaţional galez a ajuns la 35 de ani şi a jucat ultima dată la Birmingham City. Poate fi o soluţie de rezervă pentru cluburile din Premier League sau o soluţie interesantă pentru alte cluburi din Championship. A fost în discuţii cu Milwall.

► Fundaş dreapta, Jeremy Pied: Jucătorul francez în vârstă de 29 de ani a fost crescut în Academia lui Lyon şi a jucat în ultimele două sezoane pentru Southampton. Fost internaţional de tineret Under 21 al Franţei ar fi în discuţii cu Nantes, neconcretizate încă

► Fundaş central, Diego Reyes: Unul dintre numele ”grele” de pe listă, Reyes este un fundaş mexican în vârstă de 25 de ani, care a jucat timp de 5 ani la FC Porto şi în ultimul sezon la Espanyol sub formă de împrumut. Ar vrea să-şi continuie cariera în La Liga, dar are oferte din mai multe campionate.

► Fundaş central, Philipp Wollscheid: Ajuns la 29 de ani, Philipp Wollscheid a evoluat în ultimul sezon la Metz, în Franţa. Avea o carieră impresionantă în faţă la Bayer Leverkusen în 2012, dar a regresat din 2015. Poate fi o soluţie atractivă pentru multe cluburi, inclusiv pentru o formaţie de talia FCSB, aflată în căutarea unui fundaş central de garanţie.

► Fundaş stânga, Guilherme Siqueira: La un moment dat, brazilianul în vârstă de 32 de ani a fost la câteva ore de un transfer la Real Madrid. A ajuns în 2014 la rivala Atletico Madrid, iar în 2016-2017 a jucat la Valencia.

► Mijlocaş defensiv, Miguel Veloso: Portughezul are 32 de ani, dar numele său atrage în continuare. În ultimele două sezoane a jucat în Seria A la Genoa şi cu siguranţă în această vară, puternicul său agent, Jorge Mendes, îi va găsi o echipă pe măsură

► Mijlocaş central, Yaya Toure: 35 de ani a împlinit Yaya Toure, care s-a despărţit dupa 8 ani de Manchester City, club pentru care a devenit o adevărată legendă. Marele său dezavantaj este ultimul salariu încasat la City, care era unul ameţitor. A fost în discuţii cu echipe din China, dar consideră ca mai poate juca în Europa. Şi probabil o va mai face pentru cel puţin un sezon.

► Mijlocaş central, Max Meyer: Unul dintre marile talente ale Germaniei din acest deceniu, Max Meyer a regresat, deşi Schalke 04 îi anticipa un viitor spectaculos. Meyer are 4 selecţii în naţionala Germaniei şi ar fi fost în discuţii în această vară cu Fulham şi Olympiacos.

► Aripă dreapta, Hatem Ben Arfa: După două sezoane la Paris Saint Germain în care nu a impresionat, Ben Arfa, unul dintre marile talente ale fotbalului francez a rămas liber de contract. Ajuns chiar şi pe lista Barcelonei, fotbalistul este pregătit de o nouă aventură în această vară. Rafa Benitez ar dori să-l aducă din nou la Newcastle, dar francezul pare mai degraba tentat de o aventură ceva mai exotică.

► Aripă stânga, Bernard: Fostul jucător al lui Mircea Lucescu de la Sahtior, Bernard este liber de contract şi a fost la un pas să ajungă în China sub comanda lui Cosmin Olăroiu. Brazilianul a refuzat însă un mega contract în Superliga chineză, pentru că la 25 de ani simte că poate juca în Europa, la nivel înalt. Şi nu s-a înşelat, echipe bune din Germania şi Anglia manifestându-şi interesul pentru el. Bomba a explodat în urmă cu câteva zile, ultimele informaţii anunţând un interes al lui Chelsea pentru Bernard.

► Atacant, Abel Hernández: Născut în 1990, Abel Hernández a fost cumpărat în 2014 de Hull City pentru aproape 8 milioane de euro de la Palermo. A rămas acum liber de contract după ce în 110 meciuri pentru britanici a marcat 39 de goluri. Are o cotă foarte bună de piaţă şi cu siguranţă va stârni interes în jurul său. Rangers, formaţia pregătită de Steven Gerrard l-a dorit în această vară, dar nu şi l-a permis.
 

Afla mai multe despre: yaya tourejeremy pieddiego reyesben arfa,  

viewscnt
Articole similare