Experiențe împreună.
You are here:

Cel mai fericit burlac există. Van Dam trece peste divorţ aşa cum şi-ar dori orice bărbat | VIDEO

Cel mai fericit burlac există. Van Dam trece peste divorţ aşa cum şi-ar dori orice bărbat | VIDEOgalerie foto

Sporturi americane

Comentarii

Rob Szatkowski (49 de ani) este cunoscut în lumea wrestlingului sub numele de Rob Van Dam, datorită asemănării fizice cu celebrul actor Jean-Claude Van Damme. Fostul campion WWE, ajuns acum în Impact Wrestling, duce o minunată viaţă de burlac după despărţirea de Sonia Delbeck, cea care i-a fost soţie între 1998 şi 2018.

Rob Van Dam pare mai fericit ca oricând. Nu doar că, deşi a ajuns la aproape 50 de ani continuă să lupte, wrestlerul duce o viaţă pe care şi-ar dori să o aibă o mulţime de bărbaţi. 

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO CU VAN DAM ŞI HAREMUL SĂU

Van Dam a celebrat cu stil ultima sa victorie, obţinută la PPV-ul „Hard To Kill”. Alături de superba sa iubită, Katie Forbes şi de prietena acesteia, wrestlerul a făcut show în dormitor. Cei trei au băut şampanie, au mâncat frişcă, s-au dezbrăcat, s-au sărutat şi au dat frâu liber imaginaţiei chiar în faţa unei camere de filmat. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe