Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai important jucător din Ştefan cel Mare anunţă: ”Mi-aş dori să rămân la Dinamo, dar lucrurile nu se îndreaptă în direcţia bună” | EXCLUSIV

Cel mai important jucător din Ştefan cel Mare anunţă: ”Mi-aş dori să rămân la Dinamo, dar lucrurile nu se îndreaptă în direcţia bună” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Deian Sorescu, invitat în studioul Telekom Sport prin Skype, a discutat despre viitorul său.

Deian Sorescu, ajuns căpitan al lui Dinamo în actualul sezon, s-a săturat de deziluziile de la clubul din Ştefan cel Mare. Fundaşul dreapta a fost, probabil, cel mai bun jucător al ”câinilor” în actuala stagiune, dar problemele din afara terenului au început să îl afecteze pe internaţionalul român.

Salariile neplătite şi aerul de incertitudine de la club îl împing pe Sorescu din ce în ce mai aproape de plecarea din Ştefan cel Mare, iar acesta ar fi o pierdere imensă pentru ”câini”. Căpitanul echipei a dezvăluit că ar dori să rămână la Dinamo, dar că circumstanţele din afara terenului fac acest lucru aproape imposibil.

Deian Sorescu s-a săturat de deziluziile de la Dinamo

”Am avut o perioadă de patru luni de zile, acum a mai rămas o lună de neplată, pentru că am trimis notificare la cei de la club. Eram neplătit de patru luni şi am trimis notificare să îmi plătească trei salarii, pentru că deja era foarte mult şi nu mai dădeau niciun semn.

Mă simt prost faţă de colegi care nu au primit niciun ban, dar dacă altă situaţie... altă chestie nu a fost să ne înţelegem... chiar intram în a cincea lună de neplată şi nu era bine. Mi-aş dori să rămân la Dinamo, dar cu mai multe condiţii, cu mai multe asigurări că va fi bine.

Dar din câte văd şi aud, lucrurile nu se îndreaptă chiar în direcţia în care mă aşteptam, se îndreaptă chiar în partea opusă. Ăsta nu e un lucru bun. Viaţa de fotbalist e scurtă şi, dacă văd că la Dinamo nu se vrea mai mult, sau atât se poate, clar nu o să mai rămân”, a declarat Deian Sorescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: deian sorescudinamoddb 

viewscnt
Articole similare