Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai în vârstă jucător din Liga 1: ”Mă gândeam că voi promova cu Hermannstadt şi probabil se va termina cariera mea” EXCLUSIV

Cel mai în vârstă jucător din Liga 1: ”Mă gândeam că voi promova cu Hermannstadt şi probabil se va termina cariera mea” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cel mai bătrân jucător din Liga 1, Răzvan Dâlbea s-a confesat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Răzvan Dâlbea este cu patru ani mai în vârstă decât antrenorul său de la Hermannstadt, spaniolul Ruben Albes Yanez. A debutat într-o echipă de seniori în 2001, atunci când toţi fotbaliştii care astăzi respectă regula sub 21 de ani abia se năşteau. Mijlocaşul care evoluează la FC Hermannstadt a ajuns la 39 de ani şi nu are gânduri de retragere, deşi este decanul de vârstă din Liga I.

Cel mai bătrân jucător din Liga 1 continuă să joace la cel mai înalt nivel şi nu o face deloc rău. În actuala stagiune a Ligii 1, Dâlbea a marcat două goluri în cele 12 meciuri disputate în tricoul echipei FC Hermannstadt.

105 meciuri a strâns Dâlbea la FC Hermannstadt şi în ciuda vârstei sale, aşteaptă cu mult entuziasm reluarea campionatului: ”Deocamdată nu sunt mari schimbări, doar doi copii avem noi la antrenamente. Cred că urmează ca în perioada următoare să se completeze lotul cu ceea ce avem nevoie. Cei din conducere au făcut eforturi mari ca să ne aducă la zi cu salariile aşa că nu mai sunt problemele ca în trecut” mărturiseşte el, în interviul acordat Telekom Sport.

Mijlocaşul sibienilor nu ştie exact cât va mai continua să joace în Liga 1: ”Contractul meu expiră în vară şi sincer începând cu ultimii 2-3 ani totdeauna mi-am setat obiectivele doar pe anul care urma. Vom vedea cum vor decurge lucrurile. Cum mă voi simţi din punct de fizic şi psihic pentru că pentru mine asta este foarte important. În planurile mele credeam că la 34-35 ani cel mult mă voi retrage şi nu m-am gândit aşa de departe. Din 2011 mă consider un sibian pentru că m-am mutat aici din momentul când am jucat la Voinţa m-am stabilit aici cu familia şi mă consider sibian chiar dacă nu sunt născut aici. Mă gândeam că voi ajunge să promovez cu Hermannstadt în Liga 1 şi probabil se va termina cariera mea. Dar datorită faptului că am avut continuitate şi nu am avut probleme fizice am fost motivat şi pentru că fac totul din pasiune am reuşit să joc până la această vârstă” a mai spus Răzvan Dâlbea.

  • 162 de meciuri a adunat Dâlbea în Liga 1
  • 13 goluri şi 5 pase decisive are mijlocaşul la nivelul primei ligi
  • Unirea Alba Iulia, Voinţa Sibiu, ASA Târgu Mureş, Săgeata Năvodari, CSM Vâlcea sunt echipele din cariera lui

Afla mai multe despre: răzvan dîlbea 

viewscnt
Articole similare