Experiențe împreună.
You are here:

Cel mai mare duşman al sportului ar putea deveni salvatorul omenirii. "Am putea avea un vaccin anti-Coronavirus în iunie"

Cel mai mare duşman al sportului ar putea deveni salvatorul omenirii. "Am putea avea un vaccin anti-Coronavirus în iunie"

Diverse

Comentarii

Compania British American Tobbaco anunţă că are deja reţeta pentru un vaccin care să combată Coronavirus, obţinut din tutun modificat genetic

Americanii de la British American Tobbaco, unul dintre cei mai mari producători de ţigări şi produse de tutun, anunţă că este aproape să finalizeze cercetările legate de un vaccin anti-Coronavirus. Compania anunţă că în prezent desfăşoară teste pe animale şi că în scurt timp le va începe pe cele pe oameni. "Dacă testele merg bine, compania noastră speră ca, având parteneri şi suport guvernamental, să producă între 1 şi 3 milioane de doze începând din luna iunie", se arată într-un comunicat al BAT.

În acest moment, în întreaga lume sunt aproape un milion de îmbolnăviri de Coronavirus şi s-au înregistrat aproape 50.000 de decese.

Învingătorii Ebola

Cercetările sunt efectuate de către divizia bio-health a companiei, Kentucky BioProcessing, cea care, în urmă cu câţiva ani, a produs un medicament care să combată Ebola, o altă boală nimicitoare, care a ucis peste 20.000 de oameni între 1976, când a apărut, şi 2018. British American Tobbaco susţine că a găsit un anticorp care poate lupta cu COVID-19, folosind plante de tutun modificate genetic. BAT a mai anunţat că este în permanent contact cu autorităţile americane şi că se aşteaptă la o aprobare rapidă a vaccinului din partea Guvernului.

Duşmanii sportului

Industria tutunului este unul dintre cei mai mari duşmani ai sportului. Sponsori încă din 1876 ai întrecerilor sportive, firmele de specialitate au fost îndepărtate tot mai mult de sport, prin legi, în ultimii aproape 40 de ani. CIO a interzis reclamele la ţigări şi alte produse din tutun încă de la JO din 1984. Au urmat tot mai multe sporturi, la începutul anilor 2000, iar ultimul bastion a fost Formula 1, care nu mai face reclamă la ţigări din 2006.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe