Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai mare meci de la Holyfield vs Lennox Lewis!” Războiul dintre Tyson Fury şi Deontay Wilder continuă

”Cel mai mare meci de la Holyfield vs Lennox Lewis!” Războiul dintre Tyson Fury şi Deontay Wilder continuă

Box

Comentarii

Tyson Fury şi Deontay Wilder se vor lupta din nou, în ring, în februarie. Meciul este unul extrem de aşteptat de mai toţi specialiştii.

”Cred că este cel mai tare meci la categoria grea de la Evander Holyfield vs Lennox Lewis din 1999” a anunţat corespondentul BBC Sport, Mike Costello.

Deontay Wilder şi Tyson Fury au încheiat lupta pentru titlul mondial la egalitate, în ciuda faptului că Fury a fost trimis la podea. Britanicul a ratat şansa de a intra în posesia centurii WBC după meciul de la Los Angeles. Va avea şansa să o facă în februarie, într-un meci care se anunţă de pe acum senzaţional.

”Nu aş merge chiar în 1999, dar poate că de la meciul din 2002 dintre Tyson şi Lennox Lewis nu s-a mai văzut un asemenea duel” a completat analistul BBC Radio 5, Steve Bunce.

Tyson Fury este neînvins în 30 de meciuri disputate la categoria grea. Are 29 de victorii, dintre care 20 prin KO şi o singură remiză, cea împotriva lui Deontay. Fury, care l-a învins printre alţii şi pe Christian Ciocan are victorii importante în cariera sa în faţa unor coloşi ca Dereck Chisora şi mai ales Wladimir Klitscho.

Deontay Wilder pe de altă parte are 42 de victorii şi o singură remiză, adică exact cea împotriva lui Fury. Senzaţionalul pugilist american l-a învins în martie 2018 pe Luis Ortiz şi un an mai târziu, din nou, de această dată prin KO.

Afla mai multe despre: tyson furydeontay wilder 

viewscnt
Articole similare