Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai mare regret al lui Ricardo Cadu: ”Am o mare dezamăgire când vorbesc de Steaua!”

Cel mai mare regret al lui Ricardo Cadu: ”Am o mare dezamăgire când vorbesc de Steaua!”

Superliga

Comentarii

Ajuns la 36 de ani, Ricardo Cadu spune că cele mai mari dezamăgiri din campionatul României le-a trăit contra FCSB-ului. Fostul căpitan al lui CFR Cluj n-a învins niciodată FCSB-ului, deşi a jucat opt ani în Liga 1.

Cea mai mare parte a carierei lui Ricardo Cadu se leagă de fotbalul românesc şi de CFR Cluj. A fost transferat în vara lui 2006, de la Boavista şi a făcut istorie în Gruia. Cadu a câştigat titluri cu CFR-ul, Cupa României şi a jucat în grupele Ligii Campionilor. A fost unul dintre cei mai buni străini care au trecut prin fotbalul românesc.

Are însă şi o neîmplinire. Cadu spune că niciodată n-a reuşit să învingă FCSB-ului, indiferent cât de puternică a fost CFR-ul. Nu are o explicaţie pentru asta şi crede că a fost vorba despre un blocaj:

”În cariera mea am o mare dezamăgire atunci când vorbesc de Steaua. Chiar dacă am scris istorie în fotbalul românesc, dezamăgirea carierei mele este că niciodată n-am bătut-o pe Steaua! Am jucat de 13 ori împotriva steliştilor, dar niciodată nu am reuşit să-i bat, chiar dacă le-am luat 3 titluri de campion. După cum vă ziceam, titlul se câştigă împotriva echipelor mici.

Meciuri extrem de grele şi de luptă! Nu făceam chestii speciale înainte de partidele astea, dar intram altfel pe teren. Ştiu că de trei ori n-am jucat împotriva lor în perioada petrecută la CFR, dar nici atunci nu a câştigat echipa. Nu pot să-mi explic de ce niciodată nu am reuşit să-i batem. Bine, nu prea are importanţă, dacă am pierdut sau făcut egal şi la final le-am luat titlul. Ăsta era obiectivul echipei, pe care l-am îndeplinit. Dar, cu siguranţă, au meciuri senzaţionale, adevărate derby-uri!
”, a declarat Cadu pentru Gazeta Sporturilor.

În prezent, Cadu joacă la Merelinense FC, în liga a treia a Portugaliei.

Afla mai multe despre: ricardo cadufcsbcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare