Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai mare salariu din Liga 1 pentru a semna cu CFR Cluj! Fotbalistul intrat în istorie, gata să bată palma

Cel mai mare salariu din Liga 1 pentru a semna cu CFR Cluj! Fotbalistul intrat în istorie, gata să bată palma

CFR Cluj

Comentarii

Sunt mişcări de trupe la CFR Cluj, după încă un titlu cucerit. Mai multor fotbalişti le expiră contractul, iar conducerea vrea să betoneze posturile din echipă, printre care şi cel de portar. În această perioadă, titularul Giedrius Arlauskis (33 de ani) a cerut un salariu care l-ar putea face cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

Cel mai mare salariu din Liga 1, la CFR Cluj. Câţi bani a cerut Giedrius Arlauskis

FCSB nu mai este echipa din Liga 1 care plăteşte cele mai mari salarii, după ce finanţatorul Gigi Becali a schimbat foaia şi a ales să mizeze pe fotbalişti tineri. 

CFR Cluj a strâns sume importante de bani în ultimele sezoane, datorită parcursului european, iar ardelenii au de unde oferi salarii importante pentru nivelul Ligii 1, devenind echipa care oferă unele dintre cele mai atractice contracte din fotbalul românesc. 

Fotbaliştii au prins gustul banilor de la Cluj şi unii dintre ei au ales să vină în România, decât să se transfere în străinătate. În acest moment, Alexandru Chipciu e cel mai bine plătit jucător din Liga 1, cu 25.000 de euro, fiind urmat, la CFR Cluj, de Giedrius Arlauskis, Ciprian Deac sau Andrei Burcă. Totuşi, portarul lituanian i-ar putea lua faţa fostului mijlocaş de la FCSB, în această perioadă. 

Sursele Telekom Sport au anunţat care e intenţia lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj, la final de sezon. Portarul revenit în martie în Gruia îşi doreşte să continue la echipă, mai ales că se simte apreciat la clubul cu care a luat patru campionate în România. El ar urma să fie numărul unu în poartă, dar pune o condiţie costisitoare. 

Giedrius Arlauskis a cerut un salariu de 30.000 de euro lunar, pentru a continua la CFR Cluj, sumă care l-ar face cel mai bine plătit fotbalist din România. Astfel, Chipciu ar urma să fie detronat de pe primul loc al acestui clasament.  

Concurenţii lituanianului din lot sunt Cristian Bălgrădean, fostul titular, şi Grzegorz Sandomierski. De altfel, polonezul se află pe lista jucătorilor cărora le expiră contractul cu CFR Cluj. Atacantul Mario Rondon, care avea o înţelegere scadentă în această lună, a semnat prelungirea pe încă un sezon. 

Top-ul salariilor din Liga 1 a suferit modificări în acest an. La începutul sezonului, Dinamo a fost cea care a oferit unele dintre cele mai mari contracte, dar situaţia a fost de scurtă durată. La acel moment, Borja Valle, Aleix Garcia şi Juan Camara erau în fruntea clasamentului, cu salarii între 25.000-30.000 de euro. 

Afla mai multe despre: giedrius arlauskissalarii liga 1cele mai mari salarii din liga 1giedrius arlauskis salariusalarii cfr clujcfr cluj banicfr clujgiedrius arlauskis cfr cluj 

viewscnt
Articole similare