Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cel mai mare şoc de la Doha!" Ziua româncelor în tenis. Ce scrie presa internaţională după victoria mare obţinută de Niculescu

"Cel mai mare şoc de la Doha!" Ziua româncelor în tenis. Ce scrie presa internaţională după victoria mare obţinută de Niculescu

Tenis

Comentarii

Monica Niculescu a obţinut una din cele mai importante victorii ale carierei în faţa Mariei Şarapova, în primul tur al turneului de la Doha, scor 4-6, 6-4, 6-3 şi este elogiată în presa internaţională.

Conform Tennis World USA, Niculescu, jucătoare venită din calificări, a reuşit "cel mai mare şoc de la Doha", în condiţiile în care Şarapova era văzută drept mare favorită înaintea partidei.
"Rusoaica este adversara cel mai bine cotată pe care a învins-o în acest sezon. Românca a câştigat 12 din ultimele 13 puncte şi a obţinut o victorie uriaşă", notează americanii.

  • În turul secund, Monica Niculescu va întâlni câştigătoarea confruntării Margareta Rybarikova - Fatma Al Nabhani, programată să se dispute astăzi.

Alte reacţii din presa internaţională:

The Express: "Şarapova a suferit o înfrângere şocantă în faţa Monicăi Niculescu. Un adevărat dezastru pentru rusoaică! Şarapova părea că se îndreaptă către victorie, dar a lăsat succesul să-i scape printre degete"



BBC: "Niculescu a reuşit o mare surpriză eliminând-o pe Şarapova. Rusoaica a fost frustrată de stilul Monicăi şi şi-a pierdut ritmul".

Tot ieri, Mihaela Buzărnescu a învins-o pe Lesia Tsurenko şi s-a calificat în turul 2, unde o va întâlni pe Jelena Ostapenko.

La Doha, în competiţia de simplu mai evoluează Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Simona Halep.

Afla mai multe despre: monica niculescudohavictorie 

viewscnt
Articole similare