Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cel mai mare vis al meu este să câştig Champions League cu PSG!" Mbappe îi distruge speranţele lui Florentino Perez

"Cel mai mare vis al meu este să câştig Champions League cu PSG!" Mbappe îi distruge speranţele lui Florentino Perez

PSG

Comentarii

Mbappe a fost prezent la un interviu alături de colegul său, Neymar, pentru revista oficială a lui PSG, în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

El a dezvăluit că vrea să câştige alături de PSG marele trofeul Champions League, iar această veste ar putea să nu fie chiar pe placul fanilor lui Real Madrid, club care îl urmăreşte pe francez de mai mult timp.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani mai are un an de contract cu echipa din capitala Franţei şi a vorbit despre planurile sale de viitor. Cel mai probabil, el nu va pleca de lângă Neymar în această vară. 

"Cel mai mare vis al meu ar fi să câştig Liga Campionilor cu PSG, ar fi fantastic", a spus Mbappe, într-un interviu alături de Neymar, care a avut loc în luna mai. 

În timpul interviului, atât Mbappe, cât şi Neymar au preluat rolul de jurnalist, francezul l-a întrebat pe brazilian ce obiective mai are de îndeplinit.

"Nu sunt un jurnalist foarte bun ... ce l-aş întreba pe Neymar? Care este marele tău vis după tot ce ai realizat?", a întrebat Mbappe.

"Cel mai mare vis al meu cu PSG este să câştig Liga Campionilor şi cu Brazilia să câştigăm Cupa Mondială. Iar pentru tine, Kylian, este să câştigi Liga Campionilor, nu-i aşa?", l-a întrebat Neymar.

"De ce nu o altă Cupă Mondială?", a răspuns Mbappe în timp ce râdea.

"Nu, următoarea Cupă Mondială este pentru mine. Care este următorul tău mare vis după ce ai câştigat Cupa Mondială?", a întrebat Neymar.

"Cel mai mare vis al meu este să câştig Liga Campionilor cu PSG, ar fi fantastic. Dar să câştig altă Cupă Mondială ar fi grozav", a spus Mbappe.

Mbappe s-a întors la antrenamentele lui PSG, după ce a revenit din vacanţă. El ar putea juca primele minute pentru echipa lui în acest sezon, duminica viitoare, pe 1 august, când PSG va evolua contra lui Lille pentru Trophee des Champions. 

 

Afla mai multe despre: mbappe-psg-real madrid 

viewscnt
Articole similare