Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai norocos fan al lui Bouchard! FOTO | Supriza de care a avut parte bărbatul care anul trecut paria pe Superbowl cu sportiva din Canada

Cel mai norocos fan al lui Bouchard! FOTO | Supriza de care a avut parte bărbatul care anul trecut paria pe Superbowl cu sportiva din Canadagalerie foto

NFL

Comentarii

Pentru al treilea an consecutiv, Telekom Sport transmite în România, Super Bowl, finala fotbalului american, luni noaptea, de la ora 1 şi jumătate.

Eugenie Bouchard continuă să-şi surprindă fanii, la un an după ce pierdea un pariu pus pe Twitter pe câştigătoarea Superbowl-ului de anul trecut. Atunci, un fan necunoscut al sportivei - John Goehrke - i-a dat acesteia un mesaj pe Twitter în care o provoca să iasă la o întâlnire dacă New England Patriots va reveni în meciul cu Atlanta Falcons.



Bouchard a acceptat pariul, New England Patriots a câştigat meciul, iar jucătoarea din Canada s-a ţinut de cuvând şi a ieşit la o întâlnire cu Goehrke. Dar povestea nu s-a încheiat aici şi cei doi s-au mai întâlnit ulterior, făcând deliciul fanilor de pe reţeleled de socializare (foto jos cu cei doi împreună la un meci de baschet).

Acum, la un an distanţă de la prima întâlnire, Bouchard a avut o nouă surpriză pentru "superfanul" ei, iar cei doi vor merge împreună să urmărească live Superbowl-ul.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU CEI DOI

 




 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bouchardvideosuperbowl 

viewscnt
Articole similare