Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai original omagiu, primit de Luis Suarez de la Steven Gerrard: ”Nu avea niciun respect pentru nimeni”

Cel mai original omagiu, primit de Luis Suarez de la Steven Gerrard: ”Nu avea niciun respect pentru nimeni”

Liverpool

Comentarii

Steven Gerrard a vorbit la superlativ despre actualul nouar al Barcelonei, Luis Suarez. Legendarul căpitan al lui Liverpool şi-a omagiat fostul coleg cu care a petrecut trei sezoane pe Anfield, într-un interviu acordat celor de la BBC.

"Mulţi jucători care abia semnau cu Liverpool aveau respect pentru fotbalişti precum Jamie Carragher, dar el (n.r. - Luis Suarez) nu avea niciun respect pentru nimeni la antrenament. Într-un mod bun.

S-a dus împotriva coechipierilor săi, s-a luptat cu ei, şi-a ridicat coatele şi m-am gândit: << Nu vezi asta în mod normal la antrenament >>.

În mod normal, vezi foarte mult respect, dar Luis ar zdrobi pe oricine şi ar atârna orice apărător pe perete în orice moment. Am ştiut imediat, în doar câteva zile, că va fi un jucător de top pentru Liverpool", şi-a amintit antrenorul lui Rangers.

Chiar dacă a jucat doar trei sezoane la Liverpool, prin evoluţiile sale Luis Suarez a devenit unul dintre cei mai buni atacanţi din istoria ”cormoranilor”. Uruguayanul a înscris 82 de goluri şi a oferit alte 47 de pase de gol în doar 133 de apariţii în tricoul ”roşilor”.

Mai mult decât atât, Suarez a câştigat Gheata de Aur, în sezonul 2013-2014, când a marcat 31 de goluri pentru Liverpool în Premier League. Atacantul uruguayan a împărţit atunci trofeul cu Cristiano Ronaldo, care evolua, la acea vreme, la Real Madrid. Uruguayanul urma să îşi mai adjudece prestigiosul trofeu încă o dată, doar că în tricoul Barcelonei. În sezonul 2015-2016, Suarez a punctat de 40 de ori pentru Barcelona în La Liga. 

Afla mai multe despre: luis suarezliverpoolbarcelonasteven gerrard 

viewscnt
Articole similare