Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cel mai prost transfer, fără îndoială!" Vlad Chiricheş, făcut praf de englezi: "Cum a fost posibil aşa ceva pentru Tottenham?"

"Cel mai prost transfer, fără îndoială!" Vlad Chiricheş, făcut praf de englezi: "Cum a fost posibil aşa ceva pentru Tottenham?"

Stranieri

Comentarii

Vlad Chiricheş (30 de ani) a fost inclus de englezii de la Talk Sport în topul celor mai proaste transferuri făcute de Tottenham în istoria recentă a clubului. Spurs l-a transferat pe Chiricheş în 2013, de la FCSB, după ce a plătit 9,5 milioane de euro în schimbul fundaşului central.

În 2013, după ce l-a vândut pe Bale la Real Madrid pentru 101 milioane de euro, Tottenham l-a cumpărat, printre alţii, şi pe Vlad Chiricheş. După transferul lui Eriksen la Inter, Erik Lamela a rămas ultimul mohican al campaniei de mercato din 2013.

Publicaţia talkSPORT a realizat o analiză a celor şapte transferuri făcute după "tunul" Gareth Bale, iar Vlad Chiricheş a ieşit cel mai şifonat. Conform jurnaliştilor englezi, Chiricheş a fost cea mai mare greşeală din istoria recentă a clubului.

"Fără îndoială, e cel mai prost transfer din acel an. Cum a fost posibil ca FCSB să încaseze 9,5 milioane de euro de la Spurs? Acest lucru rămâne în continuare un miracol pentru noi. După plecarea de la Tottenham, fundaşul român a ajuns la Napoli, unde a evoluat în aproape 50 de meciuri. Chiricheş nu s-a adaptat deloc la viteza jocului din Anglia. Greşelile lui i-au costat în repetate rânduri pe cei de la Tottenham. Acum se află sub formă de împrumut la Sassuolo, dar cariera lui în fotbalul de top e aproape gata", scriu cei de la talkSPORT.



Paulinho, Chadli, Soldado, Etienne Capoue, Eriksen, Chiricheş şi Lamela au fost transferurile făcute de Tottenham în vara lui 2013, din banii pe Bale. Ulterior, peste doi ani, Chiricheş a fost vândut la Napoli, pentru şapte milioane de euro. În prezent, fundaşul român, căpitanul naţionalei României, joacă sub formă de împrumut la Sassuolo.

Afla mai multe despre: chirichestottenhamtransfer 

viewscnt
Articole similare