Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai răsunător transfer din 2020! Marx Lenin a semnat cu o echipă din Rusia :))

Cel mai răsunător transfer din 2020! Marx Lenin a semnat cu o echipă din Rusia :))
Comentarii

Marx Lenin dos Santos Gonçalves, pe numele său complet, este un fotbalist brazilian care a jucat la Flamengo. Jucătorul a semnat cu o nouă echipă, tocmai în Rusia, iar anunţul clubului a adunat o mulţime de reacţii pe reţele sociale.

FC Akron Togliatti, echipă din liga a 3-a rusă, l-a prezentat duminică pe Marx Lenin, un mijlocaş brazilian în vârstă de doar 20 de ani. Evident, comentariile au făcut referire la numele fotbalistului. 

Karl Marx a fost un filosof şi sociolog german, care a publicat în 1848, împreună cu Friedrich Engels, Manifestul Partidului Comunist. Vladimir Lenin a condus pentru o bună perioadă de timp Uniunea Sovietică. 

Jucătorul însă a explicat că numele este un omagiu adus tatălui său, Antonio Marques, doar că ales să scrie acest nume într-un mod diferit. Mama sa chiar a recunoscut că până în acel moment nu auzise de Karl Marx. La fel s-a întâmplat şi cu "Lenin". Mamei sale i-a plăcut cum sună numele şi din această cauză l-a ales, chiar dacă, în acest caz, ştia cine a fost Vladimir Lenin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ФК «Акрон» / FC «Akron» (@fcakron) on

Afla mai multe despre: marx lenin 

viewscnt
Articole similare