Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai scump portar din istoria României! Ionuţ Radu a confirmat: cât plăteşte Genoa pentru transferul său! "Munca e răsplătită!"

Cel mai scump portar din istoria României! Ionuţ Radu a confirmat: cât plăteşte Genoa pentru transferul său! "Munca e răsplătită!"

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (21 de ani) a fost unul din eroii naţionalei de tineret a României în dubla cu Portugalia şi Bosnia, dar spune că mai are mult de tras pentru a ajunge acolo unde şi-a propus.

Radu a confirmat că transferul său de la Inter la Genoa s-a făcut pentru o sumă record în ceea ce priveşte portarii români: formaţia din Serie A va achita nu mai puţin de opt milioane de euro în schimbul său, ceea ce îl plasează detaşat pe primul loc în topul portarilor români, peste Pantilimon, pentru care City plătea 3.3 milioane de euro în 2021 sau Bogdan Lobonţ, cumpărat de Ajax cu 3 milioane de euro în 2000.

Goalkeeperul de 21 de ani a fost împrumutat de Inter la Genoa până la finalul sezonului în curs, după care genovezii au obligaţia să-l transfere definitiv pentru 8 milioane de euro.

"Dacă aşa se spune (n.r. că suma de transfer a fost de 8 miloane de euro), da...


Tot ce pot să spun e că munca e răsplătită, de fiecare dată! Eu încerc să fac tot ca să ajung undeva! Dar aştept, am răbdare
", a declarat Ionuţ Radu la ProX.

Născut în Bucureşti, Ionuţ Radu a trecut la începutul carierei pe la juniorii rivalelor din Bucureşti, FCSB şi Dinamo, după care s-a transferat în Italia, iar în 2013 ajungea la juniorii lui Inter.

Afla mai multe despre: ionut raduintertransfer,  

viewscnt
Articole similare