Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai scump portar din lume încă plăteşte pentru incidentul cu Sarri. A fost amendat de club şi e doar rezervă cu Tottenham

Cel mai scump portar din lume încă plăteşte pentru incidentul cu Sarri. A fost amendat de club şi e doar rezervă cu Tottenham

Chelsea

Comentarii

Kepa Arrizabalaga este doar rezervă în derby-ul Londrei dintre Chelsea şi Tottenham. Este primul meci pentru spaniol după incidentul în care a fost implicat el şi antrenorul Maurizio Sarri.

Chelsea l-a amendat pe Kepa, cel mai scump portar din lume, cu salariul său pe o lună (225.000 de euro). N-a fost singura pedeapsă pentru goalkeeper-ul în vârstă de 24 de ani.

Pentru derby-ul cu Tottenham, antrenorul Maurizio Sarri a ales să-l titularizeze pe Willy Caballero, portarul de rezervă al echipei de pe Stamford Bridge. 

 

Kepa a refuzat să iasă de pe teren în Finala Cupei Ligii Angliei, cu toate că antrenorul său i-a cerut-o insistent, ba chiar îl pregătise pe rezerva de portar, Willy Caballero să-i ia locul. Fostul portar de la Athletic Bilbao şi-a recunoscut vina, apoi şi-a cerut scuze atât antrenorului său, cât şi coechipierului, Caballero. Cu toate acestea, cel mai scump portar din toate timpurile nu scapă de amendă: ”Am comis o mare eroare, în principal pentru felul în care am gestionat situaţia. Vreau să-mi cer scuze fanilor şi să anunţ că sunt dispus să suport consecinţele fără niciun fel de discuţie” a explicat Kepa, într-un comunicat prezentat de site-ul clubului de pe Stamford Bridge.

Afla mai multe despre: kepachelsea 

viewscnt
Articole similare