Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai scump transfer din istoria lui Atletico Madrid prezentat oficial. Fanii nu vor gusta însă primele declaraţii

Cel mai scump transfer din istoria lui Atletico Madrid prezentat oficial. Fanii nu vor gusta însă primele declaraţii

La Liga

Comentarii

Joao Felix a fost prezentat oficial la Atletico Madrid. Puştiul minune a avut doar cuvinte de laudă pentru Cristiano Ronaldo, fotbalist asimilat drept un mare rival al ”colchonerilor”.

Joao Felix este cel mai scump transfer din istoria lui Atletico Madrid. Nu mai puţin de 126 de milioane de euro au plătit Los Colchoneros pentru puştiul minune de la Benfica, iar astăzi l-au prezentat oficial.

”Sunt foarte fericit că fac parte din acest proiect şi din istoria clubului Atletico Madrid. Sunt aici să ajut, cu tot ceea ce pot. Coechipierii m-au primit extraordinar” a spus Joao Felix la prezentarea sa oficială.

”Eu mă limitez la a juca, nu comentez alte detalii. Vreau să-mi fac treaba cât mai bine şi mă bucur că am fost foarte bine primit de către fani şi coechipieri” a mărturisit Felix, atunci când a fost întrebat dacă resimte o presiune din cauza sumei de transfer investite de club în el.

În iulie, Atletico Madrid joacă împotriva marii rivale Real Madrid, iar Joao Felix se declară entuziasmat: ”Un club mare, iar un meci împotriva lor este mereu special. Acum că sunt aici, la Atletico Madrid ştiu ce înseamnă un astfel de meci. Un rival direct, pe care sper să-l învingem” a spus atacantul portughez.

Comparat cu Cristiano Ronaldo, Joao Felix nu s-a ferit să vorbească la superlativ despre cel despre care a confirmat şi în trecut că-i este idol: ”Ştim cu toţii că este un fotbalist uriaş. În prezent este cel mai bun din lume, poate chiar din toate timpurile. Mi-a vorbit frumos despre oraş, pentru că-i plăcea foarte mult. Eu sunt aici pentru a-mi scrie propria istorie şi pentru a fi amintit drept Joao Felix. Cristiano este Cristiano. Eu sunt Joao Felix” a mai spus puştiul minune al madrilenilor.

Afla mai multe despre: joao felixatletico madridcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare