Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai sincer din Liga 1: ”Lipsa de încredere este probabil cea mai mare problemă a mea!”

Cel mai sincer din Liga 1: ”Lipsa de încredere este probabil cea mai mare problemă a mea!”

Superliga

Comentarii

UTA a primit vizita lui Poli Iaşi, într-un meci ce ar fi putut să asigure, aproape, statutul de primă divizionară echipei din Arad. Însă, trupa lui Balint s-a văzut condusă cu 2-0 până la pauză şi a pierut partida cu scorul de 2-1.

În urma rezultatului dezamăgitor, UTA a căutat explicaţiile eşecului. Echipa a fost într-o formă teribil de inconsecventă în ultima perioadă, iar, deşi sunt câteva puncte importante între arădeni şi locurile de retrogradare, echipa încă tremură. Deşi, pentru o nou promovată, sezonul trupei lui Balint nu a fost unul slab, suporterii au avut parte de multe dezamăgiri.

Cea mai mare dintre acestea trebuie să fi fost Adi Petre. Un atacant care marca la foc automat pentru UTA acum câţiva ani, în Liga 2, acesta a impresionat cu naţionala U21 şi a fost adus la FCSB, din Danemarca. Însă, mutarea nu avea să fie una inspirată.

Adi Petre, dezolant de sincer după înfrângerea cu Iaşi

La echipa lui Becali, Petre şi-a pierdut toată încrederea în sine, iar, după un transfer ratat în Italia, a revenit la UTA. Repatrierea sa nu a mers însă conform planului, iar, după ce a fost atacat public până şi de antrenorul său pentru o ocazie ratată, Adi Petre a dezvăluit câteva detalii despre starea sa psihică din ultima vreme.

”Se întamplă astfel de meciuri. Am dominat începutul, probabil dacă am fi marcat în acest început de meci foarte bun, alta ar fi fost desfăşurarea partidei. Au marcat două goluri foarte rapid şi ne-a fost greu să revenim.

Probabil asta e cea mai mare problemă la mine, lipsa de încredere. Toate criticile venite din toate părţile în ultima perioadă probabil m-au afectat în subconştient, chiar dacă eu încerc să le evit, mă afectează.

Încerc să trec peste, dar e foarte greu. Într-un moment ca acesta, cum a fost cel de azi, probabil din subconştient îmi vine în minte, mă face să mă precipit şi să nu iau decizia cea mai bună. Meciurile viitoare sper să marchez, să-mi dau drumul şi să mă deblochez”, a spus Adi Petre, după înfrângerea cu Iaşi.

VIDEO | Rezumat Dinamo - Hermannstadt 2-0

Artciol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1adi petreuta aradpoli iaşiuta iaşi 

viewscnt
Articole similare