Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai "spumos" antrenor din Liga I a analizat lupta la titlu: "Una e ca metronomul, alta are sincope, iar cealaltă nu face nimic fără ei"

Cel mai "spumos" antrenor din Liga I a analizat lupta la titlu: "Una e ca metronomul, alta are sincope, iar cealaltă nu face nimic fără ei"

Fotbal intern

Comentarii

ACS Poli Timişoara a trecut de la o extremă la alta în acest sezon. De la victoria surprinzătoare, scor 4-3, cu liderul CFR Cluj, până la înfrângerea umilitoare în faţa celor de la FCSB, scor 0-7, echipa pregătită de Ionuţ Popa le-a încercat pe toate.

Astfel, antrenorul timişorenilor a acceptat provocarea şi le-a analizat pe cele trei favorite la titlu din acest sezon: CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

"Am jucat ultima dată cu CFR, am avut toată echipa la dispoziţie...Am pierdut 1-0, dar am văzut o echipă organizată complet. Când primeşti gol, e foarte, foarte greu să-i mai dai şi tu gol.  E ca o echipă italiană, se vede că Dan Petrescu a fost la Foggia şi a luat ceva pe acolo. Ca valoare individuală, ca joc, cea mai bună e Steaua. Dar Steaua are sincope. CFR e ca metronomul, veţi vedea că o să bată şi la Craiova.

Craiova are doi sau trei fotbalişti de bază, iar jocul e construit pe baza lor, aţi văzut şi la Mediaş. Dacă nu joacă cei trei din faţă (n.r. Băluţă, Mitriţă şi Gustavo), e greu. Dacă ei nu prind o zi bună, echipa e subţire! Steaua şi CFR Cluj se bat pentru titlu, aşa văd eu!", a spus Popa, la ProSport Live.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaionut popatimisoaracraiovamitritagustavobaluta 

viewscnt
Articole similare