Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră de la FCSB. FOTO | Mijlocaşul a fost prezentat oficial la o echipă din Turcia

Plecare de ultimă oră de la FCSB. FOTO | Mijlocaşul a fost prezentat oficial la o echipă din Turciagalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB s-a despărţit de William de Amorim, care revenise după împrumutul la Xanthi. Mijlocaşul brazilian a semnat pe doi ani cu Altay SK.

UPDATE: William de Amorim a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Altay SK. Mijlocaşul brazilian a semnat pe doi ani.

Gigi Becali scapă din nou de un jucător pe care nu-l mai doreşte, dar care în continuare este sub contract cu FCSB. Este vorba despre William de Amorim, pentru transferul căruia FCSB a plătit Astrei 700.000 de euro, dar pe care l-a tot împrumutat din ianuarie 2018 până în prezent. Acum, presa din Turcia scrie că De Amorim se va transfera din nou. 

Transfer surprinzător făcut de FCSB. Îl cedează pe De Amorim în liga a doua din Turcia

Publicaţia Hurriyet scrie de mijlocaşul de 28 de ani s-a înţeles cu Altary SK, o echipă din liga a doua a Turciei, care în noul sezon şi-a propus să promoveze: ”Va semna în zilele următoare cu echipa din Izmir”, scriu cei de la Hurriyet. 
 
Nu ar fi prima aventură a lui De Amorim în Turcia. În ianuarie 2018 s-a transferat sub formă de împrumut de la FCSB la Kayserispor, care atunci era antrenată de Marius Şumudică. A revenit la FCSB în ianuarie 2019, când a fost din nou împrumutat, de această dată în Grecia, la Xanthi. 
 
Turcii nu scriu însă dacă William de Amorim se va transfera în Turcia contra unei sume de transfer sau liber de contract. Mijlocaşul brazilian mai are contract cu FCSB până în vara lui 2021, dar n-ar fi exclus să fie lăsat să plece liber. 

William De Amorim va fi transferat în Turcia. Mijlocaşul brazilian era gata să rămână la FCSB

Într-un interviu pentru Telekom Sport, William De Amorim spune că a rămas cu sentimente plăcute pentru FCSB, deşi Gigi Becali l-a criticat de mai multe ori: ”Steaua e un club foarte mare în România şi am fost respectat după ce am semnat cu Steaua”, a spus De Amorim pentru Telekom Sport.
 
În cazul în care n-ar fi reuşit să plece de la FCSB, De Amorim era pregătit să se bată pentru un loc în echipă.
 

Afla mai multe despre: william de amorim 

viewscnt
Articole similare