Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai talentat junior al Barcelonei a trecut pe la Manchester City şi a ajuns în Liga 1! "Nu vrea bani, vrea doar să joace fotbal!"

Cel mai talentat junior al Barcelonei a trecut pe la Manchester City şi a ajuns în Liga 1! "Nu vrea bani, vrea doar să joace fotbal!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Gai Assulin a debutat la Politehnica Iaşi, iar după doar trei partide, ar putea pleca în Coreea de Sud.

"A fost cea mai mare promisiune a canterei de la Barca!" scrie Sport.es despre Gai Assulin, fotbalistul care a ajuns în Liga 1, la Poli Iaşi. "După ce Leo Messi a explodat în fotbalul mare, toţi am sperat că va mai exista unul ca el. Cel mai aproape de asta, părea să fie Gai Assulin, cel care a avut de suferit de pe urma comparaţiei cu Messi şi nu a reuşit să se mai ridice la nivelul aşteptărilor" mai scrie sursa citată, despre cel care acum îmbracă tricoul unei echipe din România.

Gai Assulin a ajuns în septembrie la Iaşi, dar până acum, a bifat doar 61 de minute. Fie nepregătit, fie accidentat, israelianul poate da însă lovitura.

Spaniolii susţin că jucătorul este dorit în Coreea de Sud, acolo unde ar urma să primească un salariu important: "Nu îl interesează banii. El vrea să joace fotbal şi vrea să o facă acolo unde i se asigură performanţa" mai scrie sursa citată. Brighton, Racing Santander, Hércules, Mallorca, Hapoel Tel Aviv, Sabadell, Kairat Almaty şi acum Poli Iaşi sunt echipele la care Assulin a jucat, pe lângă Barcelona şi Manchester City.

Faptul că a jucat pentru aceste două mari echipe, îl face încă atractiv pentru cluburile din Asia. Sport.es scrie că un club din prima ligă coreeană, şi un altul din liga a doua, sunt gata să-l oferteze. De asemenea, Assulin a primit deja oferte din Vietnam şi Thailanda. Gai Assulin are o selecţie in echipa reprezentativă şi este cotat acum la doar 50 de mii de euro. La Barcelona a jucat între 2006 şi 2010, când a fost transferat de City.

Afla mai multe despre: gai assulin 

viewscnt
Articole similare